Pilli Bebek - Gür Akad

Tarihler: 19 Ocak 2013 Cumartesi ~ 19 Ocak 2013 Cumartesi Saat: 22:00

Yer: Kadıköy Sahne

Ücret: 1. Kategori - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve KadıköySahne gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2013 ~ Oca 19, 2013

Pilli Bebek

Cem Kısmet (Gitar vokal), Emre Yalçıntaş (Gitar - geri vokal), Alican Narman (Bas gitar, geri vokal), Evren Karakul (Klavyeli çalgılar), Emre Günaydın (Davul), Sonat Özer (Perküsyon)

Pilli Bebek, 1993'te Cem Kısmet(Vokal,gitar), tarafından Ankara'da kuruldu. 1990'ların sonlarına yaklaşıldığında ortaya çıkan şarkılarını bir albümde toplamaya karar vererek stüdyo çalışmalarına başladı. İlk albümü "Uyandırmadan" (2000) Turgut Berkes yönetiminde 1998-1999 yılarında kaydedildi. Bir yandan sahne ve konser programları devam ederken, öte yandan ilk albümün de yayımlanması Pilli Bebek dinleyicilerinin artmasını sağladı. Pilli Bebek, ikinci albümü "Olsun" (2007) ile yeni bir rock anlayışını benimsiyor ve Türkiye'nin henüz oluşmakta olan müziğine, gelecekte de değerlendirilebilir müzikal açılımlarını, özenli bir Türkçeyle sunuyor. Pilli Bebek, başarıyı, "Tasarlanmış olanla hayata geçirilenin örtüşmesi" olarak tanımlıyor. 

Saat: 22:00

Gür Akad

Gür Akad İstanbul’da doğdu. Pikapta Beatles, YES ve Pink Floyd’un çalındığı bir evde büyüdü. O dönem müzisyen olan abisinin etkisiyle önce akustik gitara yöneldi. 1980’lerde ise elektro gitar çalmaya başladı. 1960’lar ve 70’ler Amerikan ve İngiliz rock’undan, özellikle de solo gitarcılardan etkilendi. İlk elektrogitarını alışını şöyle anlatır: “David Gilmour'un (Pink Floyd) bir gitarı vardı. Dergilerden filan bakardık, bir Fender Stratocaster. Rahmetli Barış abiden (Manço) bir tane bulduk. Nefis bir alet, ‘66 model. Onu almıştım; ilk gitarım odur.” İlk kurduğu grup olan KLİPS ile 1986 yılında Eurovision Türkiye elemelerini kazanarak yurtdışında Türkiye'yi temsil etti. 1990’da da ikinci kez Roma'da Türkiye'yi temsil etti. Uzun yıllardır müzikle içice olan Gür Akad, bu süre içinde Barış Manço, Sezen Aksu, İlhan İrem, Ajda Pekkan, Erkin Koray, Tarkan, Egoist, Grup Destan, Özlem Tekin, Sertab Erener ve daha bir çok sanatçıya vokal yapıp gitar çaldı.

Kiminle çalarsa çalsın, hep ruhundaki rock sound’unu dışa vurdu. Kendine özgü gitar tekniğiyle pek çok genç müzisyene ilham kaynağı oldu. Popüler müzik piyasasının “nöbetçi gitaristi” olarak anılan AKAD, eşlikçilikte cömert, kendi bestelerinden oluşan albümünü yayınlamakta ise hep cimri davrandı. Türkiye’nin sayılı solo gitaristleri arasında yer alan Gür AKAD, hala kendi grubuyla çalmaya ve söylemeye devam ediyor. Müzikte hep elektrogitar, davul, bas ve klavye sound’unu seviyor ve duyurmak istiyor.
Saat: 00:30

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT