Pınar Aylin, Hit 70'ler Konsepti

Tarihler: 27 Ocak 2012 Cuma ~ 27 Ocak 2012 Cuma - Saat: 24:30

Yer: Xlarge Club

Nereden Alınır: Xlarge Club

Adres: Meşrutiyet Caddesi Kallavi Sokak. No:12 Pera Beyoğlu İstiklal İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 49 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2012 ~ Oca 27, 2012

Pınar Aylin yeniden sahnelerde ve son albümü Hit 70'ler ile doyurucu sahne performansları ile 27 Ocak Cuma gecesinde Pınar Aylin'in en sevilen 8 parçasını dansçıları ve yeni sound'u eşliğinde izlemeye ve Xlarge bir show'a hazır mısınız ??!

İlk albümü 'Ben Bahara Hazırım' 1995 yılında çıktı.Bir kamyonetin arkasında çektiği ve oldukça sevimli göründüğü 'Deliler Gibi' şarkısının klibiyle bir anda şöhreti yakaladı. Ardından 'Ya Sen Gidip de' , 'Körkütük' ve 'Karar Ver' adlı şarkılara klip çekildi. 'Karar Ver' klibinde Burak Hakkı, Aylin'le birlikte kamera karşısına geçti.

1997 yılında 'Güneşten' isimli ikinci albümünü çıkardı. 'Güneşten' albümünden ise, 'Yalvaramam', 'Adam Olaydın' ve 'Arama' adlı şarkılara klip çekildi.

1998 yılında 'Ay Işığında' isimli 3. albümü çıktı.'Ay Işığında' isimli albümündeki 'Bekletme' şarkısını, Yalan Rüzgarı'nın yakışıklı Dany'si Michael Damian çok beğendi ve birlikte, "Don't Make Me Wait" parçasına, İngilizce ve Türkçe olarak düet yaptılar.

2000 yılında 'Sony Music'le anlaşan Pınar Aylin, 'Çöl Fırtınası' isimli 4. albümünü çıkardı. Bu albümden ilk klip Murad Küçük yönetmenliğinde 'Dön Bak' isimli şarkıya çekildi. İkinci klip ise sözlerini Aysel Gürel'in yazdığı 'Çöl Fırtınası' isimli şarkıya çekildi.

Daha sonra, kızı Maya'nın doğumuyla müziğe ara veren Pınar Aylin, 2005 yılında 'No.5' isimli albümünü Şahin Özer'den çıkardı. Bu albümde de 'Sebebini Sorma' ve 'Günahsa Günah' şarkılarına klip geldi.

2007 ylının son günlerinde 'Aslolan Ben' isimli 6. albüm Seyhan Müzik etiketiyle çıktı. Bu albümde ilk klip 'Çanta' isimli şarkıya çekildi. İkinci klip ise; Devrin Usta yönetmenliğinde 'Yolcu Yolunda Gerek' şarkısına geldi. Üçüncü klip ise albümle aynı ismi taşıyan 'Aslolan Ben' isimli şarkıya çekildi.

2009 yazına 'Masal Bu Ya' isimli maxi single çalışmasıyla giren Pınar Aylin ilk klibini 'Şaşkın' isimli şarkıya çekti. İkinci klip ise söz ve müziği kendisine ait olan ''Huysuz'' isimli şarkıya çekildi...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT