Pinhâni-BarbeQue

Tarihler: 25 Ocak 2013 Cuma ~ 25 Ocak 2013 Cuma Saat: 22:30

Yer: Kadıköy Sahne

Ücret: 1. Kategori - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve KadıköySahne gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2013 ~ Oca 25, 2013

Pinhâni

Selim Aydın (Gitar - Klavye), Sinan Kaynakçı (Vokal - Gitar - Alto Saksafon), Zeynep Eylül Üçer (Bas),Hami Ünlü (Davul), Akın Eldes (Gitar), Cem Aksel (Davul)

2004 yılında Zeynep Eylül Üçer ve Sinan Kaynakçı tarafından kurulduktan sonra; gitarda Akın Eldes, davulda Cem Aksel’ in de katkılarıyla albümleri 'İnandığın Masalları' çıkardılar. Tıpkı gruplarının 'gizli' anlamına gelen 'Pinhan' sözcüğünden türeyen adı gibi, onlar da müzik piyasasında gizliden gizliye ilerlediler ve kendilerine sağlam bir dinleyici kitlesi edindiler. 

İlk albümün çıkmasından hemen sonra verdiği yüze yakın konserle önemli bir dinleyici kitlesi yakalayan grup, “Kavak Yelleri” adlı televizyon dizisinin müziklerini yapmaya başladıktan sonra dinleyici kitlesini hızla artırdılar. İlk albümünde yer alan “Hele bi gel” ve “Beni al” ı dizinin içerisinde kullanan grup, daha önce yayınlanmamış “Bir anda” ve “Ne güzel güldün” ü “Kavak Yelleri” ile dinleyicisiyle buluşturdu. Dizinin katkısıyla şarkıları bilinen ve davet edildikleri televizyon programlarında seçici olarak kendilerini medyada çok göstermeyen bir grup olarak kalmayı tercih ettiler. Farklı tarzı ve melodik yapısıyla diğer müzik gruplardan sıyrılan ve yarının önemli rock gruplarından olmayı hedefleyen Pinhani, 'İnandığın Masallar' adlı ilk albümünden sonra 2. albümünü de 2008 nisan ayında çıkarttı. Dinleyicilerine tüm şarkılarını en kolay biçimde ulaştırmak isteyen grup , ilk albümde olduğu gibi ikinci albümünü de resmi internet siteleri www.pinhani.com üzerinden paylaşıyor.

Saat: 22:30

BarbeQue

Önder Pekdoğan (Vokal), Sezer Yetimaslan (Gitar), Kıvanç Tanıl (Bas Gitar), Yaşar Kadir Baş (Davul)İstanbul ve Kocaeli'nde barlar ,partiler ve üniversitelerde yıllardır uzun süreli konserler veren BarbeQue belli bir dinleyici kitlesine sahip oldu, 2007 yılında Kocaeli’nde Yaşar Kadir BAŞ (davul), Sezer Yetimaslan (gitar) ve Kıvanç Tanıl (bas gitar) tarafından kurulan grup, birçok vokalle çalışmış olup 2009 yılında Önder Pekdoğan'ın da (vokal) katılımıyla son halini aldı. 

BarbeQue rock müziği dance, pop gibi çeşitli müzik türleri ile birleştiren bir performans grubu...

Grup sürdürdükleri stüdyo ve repertuar çalışmalarının sonuna gelmiştir. Grup elemanları farklı isimler altında albüm kayıtları ve bireysel çalışmalarını devam ettirmektedirler...
Saat: 00:30

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT