Pinhani

Tarihler: 22 Temmuz 2017 Cumartesi ~ 22 Temmuz 2017 Cumartesi 22 Temmuz 2017 20:30

Yer: Akasya Kültür Sanat

Ücret: VIP - 77.00 TL 1. Kategori - Tam 71.50 TL Öğrenci 66.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Akasya, 3. Kat :Kültür, Sanat ve Sinema Katı / Acıbadem Üsküdar İstanbul

Web: http://www.akasyakultursanat.com/

E Posta: info@akasyakultursanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2017 ~ Tem 22, 2017
Alternatif rock gruplarından Pinhani, 22 Temmuz'da Akasya Kültür Sanat'ta en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Pinhani, 2004 yılında Zeynep Eylül Üçer ve Sinan Kaynakçı tarafından kurulduktan sonra; gitarda Akın Eldes, davulda Cem Aksel'in de katkılarıyla albümleri "İnandığın Masalları" çıkardı. Tıpkı gruplarının "gizli" anlamına gelen "Pinhan" sözcüğünden türeyen adı gibi, onlar da müzik piyasasında gizliden gizliye ilerlediler ve kendilerine sağlam bir dinleyici kitlesi edindiler.

"Kavak Yelleri" adlı televizyon dizisinin müziklerini yapmaya başladıktan sonra dinleyici kitlesini hızla artıran Pinhani, dizinin katkısıyla şarkıları bilinen ve davet edildikleri televizyon programlarında seçici olarak kendilerini medyada çok göstermeyen bir grup olarak kalmayı tercih etti. Farklı tarzı ve melodik yapısıyla diğer müzik gruplardan sıyrılan ve yarının önemli rock gruplarından olmayı hedefleyen Pinhani, "İnandığın Masallar" adlı ilk albümünden sonra ikinci albümünü de 2008 Nisan ayında çıkarttı.

2011 yılı içerisinde internet üzerinden "Yitirmeden", "Değirmendeki" ve "Eylül" parçalarını dinleyicileri ile paylaşan Pinhani, 2012 yılının Şubat ayında bu üç parçanın da içinde bulunduğu "Başka Şeyler" albümünü çıkardı. 2013 yılının Mart ayında Pinhani, grup üyelerinden Selim Aydın'ın evinde yapılan akustik konserin kayıtlarından oluşan "Canlı Yayın" albümünü çıkardı ve bu konserde iki yeni şarkının yanı sıra, daha önce yayınladıkları bazı şarkılarının yeni versiyonları, Sertab Erener'in albümünde yer alan Pinhani şarkıları ve konserlerde çaldıkları gruba ait olmayan birkaç şarkıya yer verdi.

İki şarkıda misafir olarak Karadeniz müziğinin en önemli seslerinden Ayşenur Kolivar ve Kolektif İstanbul'dan Richard Laniepce gruba eşlik ederken, sadece akustik enstrümanların kullanıldığı bu konser kaydı; 1980'li yıllarda yapılan Çekirdek Sanatevi dinletilerinden ilham alınarak yapıldı.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT