Pink Floyd Lisztified

Tarihler: 28 Haziran 2013 Cuma ~ 28 Haziran 2013 Cuma 21:00

Yer: Albert Long Hall Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori Tam - 67.50 TL 2. Kategori Tam - 45.00 TL Öğrenci - 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2013 ~ Haz 28, 2013

AyşeDeniz Gökçin: Piyano

41. İstanbul Müzik Festivali, son zamanlarda yıldızı hızla parlayan piyanist AyşeDeniz Gökçin’i, klasik müzik dünyasını tam anlamıyla “sallayan” son projesiyle konuk ediyor. Londra’da yaşayan AyşeDeniz Gökçin dokuz yaşında ilk konserini verdiğinden bu yana Kiev Senfoni, Kiev Filarmoni, Cumhurbaşkanlığı Senfoni, Borusan İstanbul Filarmoni, Bilkent Senfoni, New Eastman Outreach gibi pek çok orkestrayla çaldı; Türkiye’nin yanı sıra Moskova, Verbier, Londra, Texas, New York, Colorado, Kaliforniya, Kuzey Kıbrıs’ta resitaller verdi.

Sanatçının klasik müzik tutkusu ile rock sevgisini birleştirdiği “Lisztfiye” edilmiş Pink Floyd, dinleyicileri klasik müziğe en alışılmadık şekilde yaklaştırıyor. Franz Liszt’in rock yıldızlarını aratmayan karizması kadar Pink Floyd’un müzikal yaratıcılığından esinlenen bu projede Gökçin, etrafına “duvar”lar ören romantik kahramanların felsefesini keşfe çıkıyor.

Müzik dergilerinin övgülerle bahsettiği "Pink Floyd Lisztified" albümüyle uluslararası yankı yaratan Gökçin’in çalışması için Pink Floyd, “Yıllardır Pink Floyd şarkıları başkaları tarafından en az binlerce kez yorumlanmıştır, fakat kısa zaman önce topluluğun üç parçasına getirilen yepyeni bir yaklaşım klasik müzik dünyasının ruhunu fethetti” yorumunu yaptı.

Festivalin en dinamik konseri ruhu her daim genç seyircilerini bekliyor.

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.
Sarı Lale Kart üyelerine 1 bilet limiti vardır.
Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.
Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT