Pırlangıç - Çocuk Şarkıları Konseri

Tarihler: 13 Mayıs 2017 Cumartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi 13 Mayıs 2017 14:00

Yer: CreAtolye

Ücret: - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Oba Sokak, No: 2A, Oba Apartmanı, Cihangir Beyoğlu İstanbul

Web: http://www.creatolye.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2017 ~ May 13, 2017
Çocuk Atölyesi, çocuk şarkılarının, toplumsal hayatın dinamiklerini çocuğa aktaran en etkin araç olduğu gerçeğinden yola çıkıyor ve 13 Mayıs'ta "Müzik Masal İçinde" adlı müzikli masal dinletisinden sonra "Pırlangıç" konserine ev sahipliği yapıyor.

Berrin Çopur'un iki buçuk yıllık bir çalışmasının ürünü olan "Pırlangıç" albümündeki çocuk şarkılarının seslendirileceği konserde; doğa sevgisi, cesaret, nezaket, paylaşmak, emek, empati gibi duygu ve kavramların altı çiziliyor. Berrin Çopur bu albümü yapma gerekçesini, "Şarkılar güldürür, ağlatır çünkü hayata dair ne varsa anlatır. O yüzden şarkılar tıpkı masallar gibi hayatta iyi ya da kötü her şeyin anlatıldığı en özgür zemindir. Çocuk şarkıları ise toplumsal hayatın dinamiklerini çocuğa aktaran en etkin araçtır. Eğlenerek hayatı öğrenen çocuk mutludur ve bir çocuğa yakışan en önemli şey mutluluktur. Bu bağlamda "Yağ satarım bal satarım ustam ölmüş ben satarım" gibi fırsatçılığı değil de ustam hasta diyerek yardımlaşmayı, "Baltalar elimizde ..." gibi var olanı tüketmeye değil de Fidanlar elimizde diyerek var olanı çoğaltmayı anlatan şarkıların çocuklara daha çok yakışacağını düşünüyorum." sözleriyle dile getiriyor.

Albümde sanatçıya, albümün prodüktörlüğünü yapmış olan usta müzisyen Atilla Atalay, Genco Genç, Zeynep Poyraz, Ümmiye Özdem, Emre Can, Cudi Genç, Onur Ayar gibi birbirinden değerli müzisyenler eşlik ediyor. Ses çıkararak dönen topaç anlamına gelen "Pırlangıç" albümünün etrafınızda döndükçe çocuklarınızı ve içinizdeki çocuğu heyecanlandırması dileğiyle... 

Genco Genç
1982 Antalya doğumlu Genco Genç, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Müzik Bölümünden mezun oldu. Daha sonra Amerika’da lisans eğitimi tamamladı ve yurda döndü. Halen bir devlet okulunda müzik öğretmeni olarak devam eden Genco Genç; söz, beste ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. 23 Nisan 2016'da Kalan Müzik'ten çıkan "Pırlangıç" adlı çocuk şarkıları albümünün aranjörlüğünü yaptı.

Berrin Çopur
1977 İskenderun doğumlu Berrin Çopur, ilk ve orta öğreniminden sonra Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Daha sonra Atilla Atalay’dan caz armoni dersleri aldı. Şan derslerinden sonra MEB “2016 Eğitimde İyi Örnekler Sertifikası"nı aldı. Söz ve beste çalışmalarının yanında ve 23 Nisan tarihinde “Pırlangıç” adlı müzik albümünü çıkardı, konserler verdi. Halen Bebek Tevfik Fikret İlköğretim Okulu’nda görevine devam ediyor. Aynı zamanda Fatih Çakmak’tan şan dersleri alıyor. Berrin Çopur, evli ve bir çocuk annesi. 

Eylül Ceren Erel
1993 İstanbul Kadıköy doğumludur. Klarnet çalmaya ortaokulda İstanbul Ünv. Devlet Konservatuarı tam zamanlı bölümünde başlamıştır. Şu an Haliç Üniversitesi  Türk Musikisi bölümünde eğitimine devam etmektedir. 8 yıldır vapurda ve farklı gruplarla müzik icra etmektedir. Pırlangıç grubunun en minik pırlangıcıdır.

- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT