Polish-Turkish Avant Art Festival

Tarihler: 13 Mayıs 2014 Salı ~ 13 Mayıs 2014 Salı 21:30

Yer: Babylon

Ücret: 28.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2014 ~ May 13, 2014

Polonya'da 2008 yılından beri farklı ülkelerin katılımlarıyla düzenlenen Avant Art Festivali, bu yıl 14 Mayıs Çarşamba günü Türkiye'den sanatçılarla birlikte Babylon'da...

* Dofinansowano ze srodków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego Rzeczypospolitej Polskiej.
* Kısmen, Polonya Cumhuriyeti Kültür ve Milli Miras Bakanı'nın kaynaklarından finanse edilmiştir.
* Wydarzenie realizowane w ramach programu kulturalnego obchodów 600-lecia polsko-tureckich stosunków dyplomatycznych w 2014 roku.
* Etkinlik, 2014 yılında kutlanacak Polonya-Türkiye iliskilerinin kurulusunun 600. yıldönümü münasebetiyle düzenlenecek olan kutlamaların kültür programı çerçevesinde gerçekleştirilmektedir.

Sanatçılar:

The Ringo Jets (TR)
Pole (PL)
Kurws (PL)
Haossaa (TR)

Ana akımın dışında kalan müzik, tiyatro, sinema ve görsel sanatlarla uğraşan sanatçıları ve işlerini bir araya getiren festival şimdiye kadar İtalya, İsviçre, Fransa, Finlandiya ve Rusya’yla birlikte düzenlendi.
Bir sanat organizması olarak tanımlanan Avant Art Foundation’ın düzenlediği ve her yıl daha büyük kitlelere ulaşan festivalin İstanbul çıkarmasında 14 Mayıs gecesi Babylon’da iki Polonyalı, iki de Türk grup sahne alacak. Bant Mag. ortaklığıyla düzenlenecek gecede Polonya’dan The Kurws ve Pole, Türkiye’dense Haossaa ve The Ringo Jets çalacak isimler olacak.

The Kurws: Doğaçlamalardan ortaya çıkan ve epey gürültülü bir müzik yapan The Kurws, 2008 yılında kuruldu. Müziğinde bolca tekrar ve yükselen tansiyon barındıran The Kurws, aslında üç kişi olan formuna kimi konserlerde saksafon ve synthesizer gibi eklentiler yaparak müziğini farklı katmanlar eklemeyi de seviyor. 2011 tarihli ilk albümü Hole In The Ghetto’yu takip eden All That Is Solid Melts Into Air bu yıl DIY olarak yayınlanacak.

Pole: 2012 yılında Varşova’da kurulan Pole, doğaçlama müzik yapan bir trio. Davul-klarnet ve bas gitardan oluşan Pole, ritmik oyunları müziğinde fazlasıyla barındırıyor. Zamanlamayı müziklerinin en önemli unsuru olarak gören Pole, geleneksel Polonya müziğinden de fazlasıyla etkileniyor. Grubun ilk albümü bu yıl ünlü saksofoncu Mikolaj Trzaska’nın plak şirketi Kilogram Records etiketiyle yayınlanacak.

The Ringo Jets: Yerli sahnenin şu sıralar en dikkat çeken gruplarının başında gelen The Ringo Jets, uzun süredir beklenen ilk uzunçalarını bu yıl yayınladı. Albümde Atoms for Peace ve Red Hot Chili Peppers gibi gruplarda da çalan perküsyoncu Mauro Refosco da gruba eşlik etti. Başta 2013 yazında düzenlenen Primavera Sound olmak üzere Avrupa’da birçok festival ve şehirde sahne alan The Ringo Jets, çığlık çığlığa vokalleri ve gitar rifleriyle harika zaman vaat ediyor.

Haossaa: İstanbul’da bir araya geldiğinde en çok gürültü yapabilen üç kişiden oluşan Haossaa, Babylon’a gelenlerin saçlarının döküleceği, kulaklarında kalıcı hasarlara sebep olacak bir performansa imza atacak. İlk albümünü 2011 yılında Peyote etiketiyle yayınlayan Haossaa, bir süre ortalıklarda görünmedikten sonra geçtiğimiz yıl İki isimli EP’sini online olarak yayınlamıştı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT