Portecho Live! - İlkay Türk

Tarihler: 28 Kasım 2009 Cumartesi ~ 28 Kasım 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apt. No:1-2-4-5 Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2009 ~ Kas 28, 2009
PORTECHO

Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan, 2005 yılında biraraya gelerek Portecho`yu kurdu ve plak şirketi olarak Elec-Trip Records ile anlaştı. İkilinin, hem "Undertone" isimli çıkış albümleri hem de "Studio Plastico" adlı ikinci albümleri, Oğuz Kaplangı prodüktörlüğü ve müzik direktörlüğünde Elec-Trip Records tarafından yayımlandı. 2009 yılında yayımlanan "Studio Plastico"nun ilk albüme göre en büyük farkı grubun kimliğini koruyarak ritimlerde denediği çeşitlilik. Parçalar, ‘80 ler gibi tek bir döneme gönderme yapmaktan çok daha fazla referans barındırıyor. Klasik dans ritimlerinden biraz daha uzak, daha aksak, zaman zaman r&b, breakdance veya breakbeat’i andıran ritimler duyabileceğiniz albümde, minör akorlar kendini majörlere gönül rahatlığıyla bırakabiliyor. "Studio Plastico" için hem dinleyenleri, hem de dans edenleri gülümseten, baştan sona çok karakteristik bir albüm demek yanlış olmayacaktır.

Portecho, 23 Mart 2007’de Amsterdam’da De Melkweg’te (Turkey Now) sahne aldı. 12 Mayıs 2007’de Floransa’nın Fabbrica Europa isimli organizasyonunda 2000’den fazla kişiye konser veren grup, 15 Haziran 2007’de ise Stokholm’deki Södra Teatern’deydi.

Tan Tunçağ: Düzenlemeler, vokaller, bas gitar
Deniz Cuylan: Düzenlemeler, gitar
Live konserlerde Portecho’ya bas gitar ve davul eşlik ediyor.

Klipler:
Portecho’nun bugüne kadarki iki klibinden ilki “Sympathy” parçasına, ikincisi ise “Papers” parçasına Portecho yönetmenliğinde çekildi.

Ödül:
Portecho, 16 Mayıs 2007’de Radyo Boğaziçi 4. Müzik Ödülleri’nde “En iyi elektronik müzik sanatçısı” ödülünü aldı.

18 yaş sınırı vardır.
Bilet fiyatina 1 yerli içki dahildir.
Belirtilen saatler kapı açılış saatidir.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT