Presage

Tarihler: 21 Kasım 2013 Perşembe ~ 21 Kasım 2013 Perşembe 21:30

Yer: Shaft Club

Ücret: Ayakta - 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No 13B Altıyol Kadıköy İstanbul

Telefon: 0.533.541 25 14 - 0216.449 05 90

E Posta: info@shaftclub.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2013 ~ Kas 21, 2013

Türkiye’nin ilk alternatif metal gruplarından Presage, 21 Kasım'da Shaft sahnesinde olacak.

Türkiye’nin ilk alternatif metal topluluklarından biri sayılan Presage, 1985 yılında Ankara’da Alper Türek tarafından kuruldu. Kısa sürede Türk heavy metal camiasında, çeşitli festival ve solo konserlerde boy göstererek önemli bir yer edindi ve bu tarzda çalışmalar yapan pek çok Türk gruba öncülük etti. 

Presage, 2010 yılında Alper Türek ve gitarist Antar Turgay tarafından yeni bir vizyonla yola devam kararı verdi. İkilinin beste çalışmaları devam ederken, 2011 yılında Kutay Soysal’ın davul ve Fatih Korkmaz’ın vokallerde yer alması ile grup günümüzdeki kadrosuna kavuştu. 

2010’dan itibaren tamamen yeni bestelere odaklanan topluluk, 2011 yılı sonunda rock müzik dünyasının önemli isimlerinden Tarkan Gözübüyük ve grubun ilk kuruluş kadrosundan önemli bir başka isim Cihan Barış’ın prodüktörlüğünde bir albüm kaydetme kararı aldı.

Kayıtları Mayıs 2012’de İstanbul Babajim Stüdyoları’nda, overdub, editing ve mixing aşamaları ise İstanbul Flat Productions Stüdyoları’nda tamamlanan albümün mastering aşaması Los Angeles Capital Studios’dan, Grammy ödüllü Evren Göknar tarafından yapıldı.

Albümün kapak fotoğrafı dünyaca ünlü fotoğrafçı Gottfried Helnwein’in “Blue Boy” adlı eseri olup, orijinali San Fransisco Museum of Modern Art’da sergilenmektedir.

Söz ve müzikleri grubun ortak üretimi olan “Planet Hatred” adlı albümün genel anlatımının insanın yalnızlığı, çaresizliği, korkuları ve bunların sonucu olarak dünyanın ve insanlığın içine girdiği çıkmaz olduğu söylenebilir.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından, ilk büyük konserini 17 Şubat 2013 tarihinde Türkiye’nin en önemli rock gruplarından olan Pentagram’la birlikte Bostancı Gösteri Merkezi’nde veren Presage’in ilk albümü, Universal Music Publishing Group Taxim Edition etiketiyle 25 Nisan 2013’de yayınlanmıştır.

Alper Türek: Bas gitar
Fatih Korkmaz: Vokal
Antar Turgay: Elektrik ve akustik gitarlar
Kutay Soysal: Davul

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Yerler numarasızdır.   
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT