President Bongo & Buckmaster - Gus Gus DJ Set

Tarihler: 28 Ekim 2005 Cuma ~ 28 Ekim 2005 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL / 15 YTL (öğrenci)

Nereden Alınır: Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2005 ~ Eki 28, 2005
28 Ekim 2005, Cuma 22:00
President Bongo & Buckmaster - Gus Gus DJ Set
Batu (Indigo)
Visuals by Artificial Eye

Geçtiğimiz senelerde canlı performanslarıyla Istanbul’u da etki altına alan Gus Gus, bir yandan yeni albüm çalışmalarına devam ederken diğer yandan da electro, tech house ve groove tınılarıyla dolu DJ setleriyle seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.
Grubun kurucuları, President Bongo ve Buckmaster De La Cruz’dan oluşan Gus Gus DJ ekibinin 28 Ekim’deki durağı ise Indigo!

Gus Gus www.gusgus.com
Gus Gus 1995 ‘de kurulmuş bir elektronik soul grubu. “Pleasure” adlı kısa filmin yapımına verdikleri kısa bir ara Gus Gus’ın kendi adını taşıyan ilk albümünün oluşmasına olanak tanıdı.1996’da Gus Gus “4AD” ile albüm anlaşması imzaladı ve bu birliktelikten 3 albüm doğdu: “Polydistortion”, “This is Normal” ve son olarak da “Gus Gus vs. T-World”. Gus Gus çoğunlukla turnede olduğu 4AD yılları boyunca müzik dünyasını güçlü canlı performanslarıyla etkiledi.

2000 yılında grupta bazı değişiklikler oldu. Orijinal kadrodan 6 kişinin ayrılmasıyla, kalan 3 prodüktörün umudu grubun yeni bayan vokalisti “Earth”te aradılar. 2002’de Gus Gus 4. albümü “Attention”u farklı bir plak şirketinden, Underwater’dan çıkardı. ”Attention” Gus Gus’un saf elektronik yönünü vurguluyordu. “David” hiti ve 2002-2004 yılları arasındaki muhteşem “Look Busy Tour” grubu yeniden techno müziğin haritasındaki yerine yerleştirdi.

Gus Gus parçaları Captain Comatose, Carl Craig, Darren Emerson gibi önemli isimler tarafından remikslenirken GusGus’ın remiks yaptıkları arasında da Bjork’den Depeche Mode’a kadar müzik dünyasının bir çok etkili ismi yer alıyor.

Şu aralar 2005 sonbaharında piyasaya çıkacak yeni albümleri üzerinde çalışan grup Stephan Stephensen aka President Bongo, Magnus Gudmundsson aka Buckmaster De La Cruz, Birgir Thorarinsson aka Biggi Veira ve Urdur Hakonardottir aka Earth’ten oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT