PSM Caz Festivali: Stavroz (Live)

PSM Caz Festivali: Stavroz (Live)

Tarihler: 17 Mayıs 2019 Cuma ~ 17 Mayıs 2019 Cuma 17 Mayıs 2019 22:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Final - 170.00 TL Genel Satış - 120.00 TL Tükendi Erken Dönem - 90.00 TL Tükendi Öğrenci - 70.00 TL Tükendi Öğrenci - 18 Yaş Altı - 70.00 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2019 ~ May 17, 2019

Yalnızca vücudunuzu değil zihninizi de serbest bırakacak, eşi benzeri görülmemiş bir dansa davetlisiniz.

Stavroz, dans müziğine getirdiği canlı yaklaşımla Belçika’nın 2010’larda müzik dünyasına kazandırdığı en dinamik ekip. Her ikisi de DJ, müzisyen ve ses mühendisi olan Ijsbrand De Wilde ve Gert Beazar tarafından üniversite günlerinde Belçika’nın Gent şehrinde kurulan grup, gitarist Maxim Helincks ve Pieter De Meester’ın katılımıyla son şeklini aldı.

House ritimlerini canlı perküsyonlar, devinimli baslar, gitar, klavye ve trompet unsurlarıyla çevreleyerek insan ruhunun inceliklerine dokunan, davetkar bir atmosfer kuran Stavroz, farklı ses boyutları yaratmaya yönelik bitmek bilmeyen iştahı sayesinde elektronik dans müziğini sınırların çok ötesine taşıyor. Grubun caz, folk ve world müzikten beslenen kompozisyonları, insanın aynı anda hem zihnini hem de vücudunu harekete geçiriyor. Bu açık fikirli yaklaşımın özünde Stavroz üyelerinin başta Pink Floyd, Paul Simon, Radiohead, Daft Punk, Amon Tobin ve The Knife olmak üzere oldukça geniş bir ilham havuzunda kulaç atması.

Stavroz, 2011’den bu yana mini konsept albüm yaklaşımıyla tasarladığı bir dizi EP yayınladı ve her yeni adımında müzikal hikaye anlatıcılığında daha da akıcılaştı. Doğu ve batının ortaklaştığı serbest bir dünyada, melankoli, drama ve heyecan dozu her daim yüksek bu rüyayı yaşamak için Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne bekleniyorsunuz.

“Tarzımızı belirleyen, farklı müzikal arka planlara sahip dört kişinin ortak bir zeminde buluşma çabası.”

Stavroz, 2018

22:00 Kapı Açılışı
23:00 Tolga Duyan feat. Bulut Adalı Seçkin (live on sax)
00:30
Stavroz
02:00 Schnell Schnell

- Etkinlik sahne üstü ayakta olarak gerçekleşecektir.- 18 yaş altı seyirciler etkinliğe sahne üstünde sadece anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilir.- 14-18 yaş arasındaki seyirciler anne/baba refakati olmadan "18 Yaş Altı Kategori" bileti alarak etkinliği koltuklu alanda takip edebilir.- 14 yaş altı seyirciler sadece anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci kapasitesi dolmuştur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT