Queen’s Day - DJ Franky Rizardo

Tarihler: 30 Nisan 2012 Pazartesi ~ 30 Nisan 2012 Pazartesi - Saat: 22:00

Yer: The Hall İstanbul

Adres: Küçükbayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2012 ~ Nis 30, 2012

Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu Himayelerinde, The Hall İstanbul’da Düzenlenecek Queen’s Day Kutlamaları İle Turuncunun Enerjisi Her Yanı Sarıyor !!!

Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı kutlamaları kapsamında 30 Nisan’da düzenlenecek olan “Queen’s Day” etkinlikleri yine İstanbul’a renk katacak.

Hollanda’da her yıl geleneksel olarak kutlanan “Queen’s Day”, Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu himayelerinde bu yıl da İstanbul’un sıra dışı performans merkezi The Hall İstanbul’un düzenlediği eşsiz organizasyonla kutlanıyor. 30 Nisan Pazartesi günü, İstiklal Caddesi’nin benzersiz dokusu şenlik yürüyüşü ve turuncunun enerjisi ile renkleniyor, yürüyüşün ardından gece ise The Hall İstanbul’da eğlencenin ateşine dönüşüyor.

Eğlenceleri ile ilgi odağı olan ve dünyanın dört bir yanından insanların akın ettiği, “Queen’s Day” bu yıl da Hollanda ile aynı anda Amsterdam’ı aratmayacak konseptle kutlanacak. “Queen’s Day”in bu yıl ki konuğu ise dünyaca ünlü Hollandalı DJ Franky Rizardo oluyor.

The Hall İstanbul organizasyonuyla düzenlenen “Queen’s Day” etkinlikleri 30 Nisan Pazartesi şenlik yürüyüşle başlıyor. İstiklal Caddesi boyunca The Hall İstanbul girişine kadar eğlenceli müzik ve performansları ile “Q’day Brass Band” kalabalığı coştururken, performans sanatçıları, jonglörler ve Poi dansçılarına kadar daha birçok sürpriz, şenlik yürüyüşüne katılanlara uzun süre unutamayacakları bir eğlence sunuyor.

Ünlü Hollandalı DJ Franky Rizardo “Queen’s Day”e damgasını vuruyor!

Şenlik yürüyüşünün ardından The Hall İstanbul sahnesinde dünyaca ünlü Hollandalı DJ Franky Rizardo ile turuncunun enerjisi eğlence ateşine dönüyor. Franky Rizardo’ya kabinde eşlik eden isim ise, performanslarıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki kulüplerde unutulmaz disko geceleri yaşatan DJ Discoman.

Yerli ve yabancı konuklar eşliğinde bugüne kadar görülmemiş bir eğlence anlayışıyla kutlanacak gecede, İstiklal Caddesi sokakları ve The Hall İstanbul, bir geceliğine kendini Amsterdam’da hissetmek isteyenleri bekliyor. Turuncularınızı giyin ve bu unutulmaz geceye siz de katılın...

www.frankyrizardo.com

“wear orange”

Şenlik Yürüyüşü 20.30 - Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu Önü

The Hall İstanbul Kapı Açılışı 22.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT