Radio Adidas Originals Launch Event with Bonobo Live

Tarihler: 14 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 14 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 39,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Otto Santral

Adres: Emniyettepe Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 2/7 Elektrik Santrali, Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2011 ~ May 14, 2011

Radio adidas Originals, Bonobo Live partisi ile dinleyicilerine merhaba diyor

Türkiye’nin en yeni internet radyosu Radio adidas Originals, Otto Santral’de gerçekleştirilecek, Bonobo’nun kalabalık bir orkestrayla canlı performansının gerçekleşeceği özel bir etkinlik ile 14 Mayıs’ta açılışını kutlayacak. Radio adidas Originals, en yeni ve orijinal müzikal içeriğinin yanı sıra dünyaca ünlü müzisyenlerle röportajlar ve özel miksler ile www.radioadidasoriginals.com üzerinden 7 gün 24 saat dinleyicilerine ulaşacak.

6 Mayıs 2011 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak olan Radio adidas Originals, hem bir internet radyosu hem de Nokia Ovi işbirliğiyle ücretsiz cep telefonu uygulaması olarak dinleyicileriyle buluşuyor. Yeni nesil elektronik müzik, house, disco, indie-rock, downtempo ve lounge müzik türlerinin adidas Originals seçkisi ve birçok sanatçının özel yayınlanacak parçaları, www.radioadidasoriginals.com adresinde ve Nokia Ovi aracılığıyla dinleyicilerin ceplerinde olacak. Radio adidas Originals, orijinal müzik ve içerikleri ile internet radyo yayıncılığında yepyeni bir akım yaratacak. Originals tarzı müzikal içeriğin yanı sıra sanat, moda ve müzik ile ilgili etkinlik haberleri, adidas Originals mağazalarına gelen en son ürünler hakkında bilgiler ve adidas Originals etkinlikleri ve sponsorlukları ile ilgili haberler de www.radioadidasoriginals.com adresinden takip edilebilecek.

Bonobo, Radio adidas Originals için İstanbul Otto Santral’de

Radio adidas Originals, açılışını kutlamak üzere yeni neslin downtempo önderi olarak tanınan ünlü müzisyen, yapımcı ve DJ Bonobo’yu, İstanbullu severleriyle buluşturacak bir parti düzenliyor. Bonobo, 2010 başında piyasaya çıkan ‘Black Sands’ albümünün ikinci Avrupa turnesinin İstanbul ayağında Radio adidas Originals lansmanı için 14 Mayıs Cumartesi, saat 22.00’de Otto Santral sahnesine çıkıyor.

Bonobo hakkında

Animal Magic ile downtempo sahnesinin en çok takip edilen sanatçılarından biri haline gelen Bonobo, Simon Green’in tanrı vergisi prodüksiyon anlayışı sayesinde basmakalıp ‘laid-back’ perspektifinin dışına çıkıp, çizgisini her zaman yukarıda tuttu. Özgün tınısının kaynağı olan organik altyapıları, pastoral seslerle birebir örtüşen çekici melodilerle birleştiren Bonobo, dijital üretimin yanında ustalıkla sentezlediği akustik enstrümanlarla benzeri topluluklardan ayrılıyor. Brighton şehrine taşındığı 2000 yılından bu yana en az prodüksiyonları kadar konuşulan DJ setleri ile dinleyicilerini hip hop, jazz, broken beats, latin, funk ve soul’un en iyi örnekleriyle buluşturan Bonobo, uluslararası üne kavuşup, Ninja Tunes’un demirbaş sanatçılarından biri oldu. 2006 yılında derlediği ‘Solid Steel’ seçkisi ile en çok satanlar listelerinde hala yerini koruyan sanatçı, albüm turnesinden sonra sıradaki projesi için çalışmalara başladı. Yeni canlı performansı için toparladığı müzisyenlerle sıklıkla prova yapmaya başlayan Simon Green, ‘Dial M For Monkey’ ile kavramsal bir patikada ilerliyordu. ’Dial M For Monkey’ ile insan ruhunun karmaşık ve loş bölgelerini dışa vuran Bonobo, tek kişilik proje formatından yavaş yavaş sıyrılırken, Gilles Peterson Worldwide Show’da dinleyici oyları ile ‘Yılın Albümü’ seçildikten sonra sıradaki albüm; ‘Days To Come’ ise sanatçıya yeni bir bakış açısı kazandırdı. Stüdyoda geçen uzun zaman ve sıkı bir çalışma sonucunda ortaya çıkan yeni Bonobo artık masif kitleleri sürüklemeye hazırdı. Glastonbury, The Big Chill ve Jazz Cafe gibi prestijli festivallerde yer alan topluluk, öncü sayılabilecek performansları ve sahne üzerindeki duruşları ile türünün fenomen gruplarından biri haline geldi.

http://www.bonobomusic.com

Daha fazla bilgi için: Diğdem Oğuz, Capitol Ogilvy PR, 0212 339 83 83
digdem.oguz@ogilvy.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT