Radio adidas Originals Presents: CSS Live

Tarihler: 26 Kasım 2011 Cumartesi ~ 26 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: garajistanbul

Ücret: 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Garajistanbul

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sok. No: 11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2011 ~ Kas 26, 2011

Radio adidas Originals CSS ile Bir Kez Daha Sahnede

Türkiye’nin en orijinal online radyosu Radio adidas Originals, özel bir parti ile açılışını kutlamasının ardından geçen beş aydan sonra yine çok özel bir partiye ev sahipliği yaparak, dinleyicileriyle bir kez daha buluşuyor. Bağımsız müziğin dünyadaki en büyük temsilcilerinden CSS (Cansei De Ser Sexy), Radio adidas Originals’ın ana sponsorluğunda, 26 Kasım Cumartesi gecesi Garajistanbul’da, İstanbullu hayranları için sahne alıyor.

Yayın hayatına başladığı 6 Mayıs 2011 tarihinden bu yana hem bir internet radyosu hem de Nokia Ovi işbirliğiyle ücretsiz cep telefonu uygulaması olarak dinleyicileriyle buluşan Radio adidas Originals, sevenleri için sürprizlerini sürdürüyor. Açılışını ve ilk partisini 14 Mayıs’ta Bonobo Live ile yapan Radio adidas Originals, dinleyicileri ile ikinci buluşmasını, birçok müzik otoritesi tarafından rave müziğin ruhunu yeniden canlandıran grup olarak ilan edilen CSS (Cansei De Ser Sexy) ile gerçekleştiriyor.

CSS, indie rock tarzını, synth pop ve new wave ile ustalıkla harmanlayarak, eşine nadir rastlanan bir elektronik rock formülü geliştirdi. Bu bileşimi, 2006’dan bu yana, kendilerine has tarzları ve enerjileri ile çeşitlendiren CSS bağımsız müziğin dünyadaki en büyük temsilcilerinden biri haline geldi. Eylül ayında yayımlanan son albümleri La Liberación’in turnesi kapsamında, Radio adidas Originals’ın ana sponsorluğunda, Redbull, Carlsberg ve XOXO The Mag’in de desteği ile İstanbullu hayranları ile buluşacak olan CSS, 26 Kasım 2011 Cumartesi, saat 22.00’de Garajistanbul’da sahne alacak. Konser biletleri çok yakında Biletix’te satışa sunulacak..

Originals her şey bu adreste: www.radioadidasoriginals.com Yeni nesil elektronik müzik, house, disco, indie-rock, downtempo ve lounge müzik türlerinin adidas Originals seçkisi ve birçok sanatçının özel yayınlanan parçaları, 7 gün 24 saat www.radioadidasoriginals.com adresinden ve Nokia Ovi aracılığıyla cep telefonlarından takipçilerine ulaşıyor. Originals tarzı müzikal içeriğin yanı sıra sanat, moda ve müzik ile ilgili etkinlik haberleri, adidas Originals mağazalarındaki en son koleksiyonlar hakkında bilgiler ve adidas Originals etkinlikleri ile ilgili haberler de www.radioadidasoriginals.com adresinden takip edilebiliyor.

CSS (Cansei De Ser Sexy) hakkında

2003 yılında Brezilya’nın Sao Paulo kentinde kurulan Cansei De Ser Sexy (CSS), 2006 yılında plak şirketi Sub Pop ile anlaşarak, ilk uluslararası albümleri Cansei De Ser Sexy’i yayımladı. Grup, aynı sene DJ Diplo ve Bonde do Role ile dünya turuna çıktı ve yaklaşık bir sene gibi kısa bir süre sonunda tüm Avrupa ve Amerika'da 60,000 gibi büyük bir albüm satış rakamına imza attı. Grubun bu büyük başarısı, uluslararası markaların da dikkatinden kaçmadı ve bu albümden çıkan 'Alala', Let's Make Love and Listen Death from Above', 'Music is My Hot Hot Sex' ve 'Off the Hook' gibi single'lar, Apple'ın iPod reklam filmlerinde ve FIFA 09, Forza Motorsport 2 ve Midnight Club: Los Angeles gibi video oyunlarında kullanıldı.

Yoğun geçen birkaç yılın ardından, CSS çalışmalarına ara vermedi ve 2008 yılında ikinci albümleri Donkey'i yayımladı. Albüm, Kanada ve Amerika'da Sub Pop, Avrupa'da ise Warner Bros Records gibi büyük şirketler tarafından dağıtılarak, ilk albümlerine oranla daha büyük bir kitleye ulaştı. Donkey, grubun ilk albümündeki çocuksu enerji ve mizah üzerine biraz da profesyonel prodüksiyon teknikleri eklenmesi ile yine UK Album Chart ve Billboard 200'de üst sıralarda yer aldı. Donkey, CSS'in müzik dünyasının büyük isimleri ile birlikte anılmasını sağladı.

CSS, son üç yıldır derin bir sessizliğe bürünmüştü. Bu sessizlik Eylül ayında bozuldu ve CSS, üçüncü albümü La Liberación’ı içlerindeki tüm özgürlük hissini dışa vururcasına yayımladı. Reggae'den punk'a uzanan büyük bir müzikal yelpazeyi içinde barındıran La Liberacion, CSS'in geçmişten gelen tüm birikimlerini yansıttığı en serbest ve farklı albüm oldu.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılılş : 22.00
- Konser: 23.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT