Radyo Eksen sunar: The Do

Tarihler: 13 Aralık 2008 Cumartesi ~ 13 Aralık 2008 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Yeni Melek Gösteri Merkezi

Ücret: Balkon: 49,00 YTL, Salon: Tam: 35,00 YTL, Öğrenci: 29,75 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Yeni Melek Gişe

Adres: İstiklal Cad. Gazeteci Erol Dernek Sk. No:13 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 97 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2008 ~ Ara 13, 2008
THE DØ 13 ARALIK 2008 İSTANBUL KONSERİ

96.2 Radyo Eksen Sunar
Fransa`nın müziğe en son ve en haşarı hediyesi The Dø, 13 Aralık Cumartesi İstanbul Yeni Melek sahnesinde.

Empire of the Wolves, The Passenger, Camping Savuage gibi filmlerin müziklerini yaparken başlayan müzikal birlikteliğe kendi şarkılarını yaparak yön veren ikili 2007 yılında isimlerinin ilk harflerini birleştirerek, C notasına da gönderme yapan The Dø ismini aldı. Çalışmalarını Paris`te sürdüren The Dø, güzeller güzeli vokal Olivia`nın şirin sesi ve narin yorumuyla kısa zamanda dikkatleri üzerine çekti. Kaydettikleri ilk parçalar olan “At Last!” ve “The Bridge is Broken” ile radyolarda sıkça yer almaya başlayan grup henüz ilk albümlerini bile çıkarmadan birçok konser ve festivale katılıp, bu kayıtların bazı reklam müzikleri için düzenlemeleriyle ilgilendiler. 2008 yılının başlarında piyasaya çıkan debutları “A Mouthful” ile hemen Fransa listelerinin bir numarası oldular ve Avrupa Indie müzik çevrelerinden tam not aldılar. Folk, blues, rhythm & blues, jazz, bebop, doowop & hip-hop ve tabi ki rock`n roll dokunuşlarıyla bezeli; farklı enstrümanların, kimi zaman çocuksu alışılmadık tattaki vokallerin ve naif sözlerin birleştiği albüm dinleyenleriyle samimi bir bağ kuruyor ve klip parçaları olan “On My Shoulders”ın öncülüğünde kaliteli müzik takipçilerinin hafızalarına yerleşiyor.

13 Aralık gecesi The Dø İstanbul`daki dinleyenleri ile birlikte olacak; Dan sorularını çalarken, Olivia cevaplarının şarkılarını söyleyecek ve bizler onların sahnedeki bu güzel tınılarla bezeli evcilik oyunlarına eşlik edeceğiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT