Ragna Schirmer

Tarihler: 24 Kasım 2010 Çarşamba ~ 24 Kasım 2010 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat Merkezi

Ücret: Tam: 20 TL - Öğrenci: 10 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Akbank Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:8 34435 Beyoğlu-İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2010 ~ Kas 24, 2010
PİYANO GÜNLERİ KONSER
Ragna Schirmer, piyano

24 KASIM 20:00

"Ona benzer yetenekte ve kişilikte birini bulmak çok zor. Ragna Schirmer`in söyleyecek çok sözü var." Berlin Philharmonic Magazine

Ragna Schirmer Hanover`de Prof.Karl-Heinz Kammerling, Paris`te Prof. Bernard Ringeissen ile çalıştı.Genç yaşına rağmen girdiği yarışmalarda on beş birincilik ödülü kazandı. Leipzig`de düzenlenen Uluslararası Johan Sebastian Bach Yarışması`nı iki kez kazanan tek piyanist oldu. On beş yaşında prestijli Busoni Yarışması`nın finallerine kaldı ve özellikle Güney Afrika`da düzenlenen UNISA Yarışması`nda aldığı özel ödüllerle dikkat çekti. Sanatçı yirmi sekiz yaşında Mannheim`deki College of Music and Performing Arts`ta profesör olarak görev yapmaya başladı.

Ragna Schirmer, Zubin Mehta yönetimindeki Münih Filarmoni Orkestrası`yla, Andrey Boreyko yönetimindeki Gürzenich Orkestrası`yla, Herbert Blomstedt yönetimindeki Gewandhaus Orkestrası`la ve daha pek çok ünlü orkestrayla konserler vermiştir. Oda Müziği`ne de önem veren sanatçı, sıkça çellist Michael Sanderling ve Gewandhaus Quartet ile çalmaktadır.

CD kayıtları Avrupa`da Diapason, Le Monde de la Musique, Gramophone gibi önemli dergilerden pek çok ödül kazandı, çok olumlu eleştiriler aldı. Haydn albümüyle Echo Klassik ödülünü kazanırken, Stereoplay Dergisi "Etude Fantasy" CD`sini yılın CD`si olarak niteledi.

Program: C. Schumann , R. Schumann, F. Chopin

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT