Rainer Trueby

Tarihler: 10 Kasım 2012 Cumartesi ~ 10 Kasım 2012 Cumartesi 10 Kasım 2012 22:30

Yer: İceBarIst Club Lounge

Ücret: 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İceBarIst Club Lounge

Adres: Eski Büyükdere Cad. No:26 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 214 74 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2012 ~ Kas 10, 2012

Rainer Trueby, Almanya’nın endüstri merkezlerinden Stutugart’ta dünyaya geldi. İlk performansını dans etmeyi seven açık görüşlü yaşlı insanların bulunduğu bir huzurevinde sergiledi. Şans eseri bu performanstan haberi olan Ali & Basti Tiefschwarz, her pazar gecesi kulüpleri ON-U’da Trueby’e sahne almasını önerdi. ON-U Stuttgart’taki ‘güzel olan her müziğin’ mekanı olarak ün salmıştı ve soul, funk, caz ve hiphop gibi tarzlara yer veriyordu.

1993 yılında Compost Records’un başındaki isim Michael Reinboth ile tanışan Trueby’nin hayatı bambaşka bir yola girdi. 12 inçlik çalışmaların ardından Trueby, Christian Prommer ve Roland Appel ile beraber Trueby Trio’yu kurdu. House, cazz, latin ve discoyu birleştiren Trueby Trio için tek bir formül vardı; eğer kulağa güzel geliyorsa bir şeyler başarıyoruz.

Trueby’nin Trio’nun müzikal başarısı bir otomobil markası tarafından fark edildi ve bu marka ünlü futbolcular Ronaldo ve Zidane’ın rol aldığı reklam filminde Trio’nun A-Go-Go şarkısını kullandı.

Üçleme’nin başarısı devam ederken Rainer Trueby solo projelerine devam etti ve Gilles Peterson, K&D, Jazzanova, Claudio Coccolutto, Theo Parrish, Kyoto Jazz Massive, Tiefschwarz, Nicola Conte, Ame, SUMO, Patrick Forge, Dixon, Peshay, Axel Boman gibi birçok isimle beraber çalıştı.

Rainer Trueby’in son single’ı Compost Black Label 82 etiketiyle yayınlandı. Peter Kruder, Tensnake, Milton Jackson Ashley Beedle ve Richard Dorfmesiter gibi elektronik müziğin büyük isimleri Trueby’e ilk single’ında büyük destek verdiler.

Şarkılarındaki vokalleri sadece kendisi yapan Trueby’e her konserinde olduğu gibi bu konserinde de ‘old school’ metal plak ‘case’ i eşlik edecek.

tkinliklerde geceye start verecek olan Resident Dj [LATEBUG] sizlerle olacaktır.

- Organizasyon firması, uygun görmedigi kisileri bilet iadesiyapmak kosuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - 18 yaş sınırı vardır.
- Bilet bedeline Icebarist Lounge’da 1 içecek dahildir.
- Loca rezervasyonlar talebinizi 0212 214 74 44 nolu telefondan yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT