Ralph Towner

Tarihler: 15 Kasım 2011 Salı ~ 15 Kasım 2011 Salı - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu - CRR

Ücret: 40.00 - 35.00 - 30.00 - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi - Harbiye Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2011 ~ Kas 15, 2011

Ralph Towner

30 yılı aşkın müzik kariyeri boyunca, modern müzik dünyasının en önemli yenilikçi figürlerinden biri olmayı sürdürüyor. 1940 yılında Washington’da dünyaya gelen Ralph Towner, müzisyen bir aileden geliyor. Babası trompetçi annesi de piyano öğretmeni olan Towner, Oregon Üniversitesi’nde bestecilik okuduktan sonra “Oregon” isimli caz topluluğunda beraber çalışacağı basçı Glen Moore ile tanıştı.

Caz efsanesi Bill Evans’tan oldukça etkilenen Towner, Viyana’da klasik gitar eğitimi de aldıktan sonra New York’a yerleşerek caz dünyasındaki yerini aldı. 12 telli gitarla yaptığı kendisine özgü caz besteleriyle adını duyurdu. Artık “12 telli” denildiğinde akla hemen onun ismi geliyordu.

Oregon Caz Topluluğunda bestecilik, gitaristlik ve klavyecilik yapan Towner, bir yandan da solo kariyerine devam etti. Gary Burton, John Abercrombie, Egberto Gismonti, Larry Coryell, Keith Jarret, Jan Garbarek ve Gary Peacock gibi çok önemli çağdaş müzisyenlerle çalışmalar yapan Ralph Towner, halen yenilikçi tavrıyla caz dünyasının önemli isimlerinden biri olarak anılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT