Ramadan - Bon Mod - Mr.Sür

Tarihler: 25 Mart 2011 Cuma ~ 25 Mart 2011 Cuma - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: 18,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İndigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Ap. No:1-2-4-5 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2011 ~ Mar 25, 2011

Elektronik - dans müziğin iki önemli ismi BON MOD ve RAMADAN, uzun bir aradan sonra tekrar Indigo sahnesinde… Eğlenceli müzikleri ve sıra dışı sahne performansları ile adlarından oldukça söz ettiren bu iki grup, yeni görsel ve işitsel şovlarıyla Indigo sahnesini ele geçirmeye hazırlanıyor!

Remoov konserlerinde dinlemeye alışık olduğumuz Mr. Sür, disco soslu DJ setiyle geceye eşlik edecek.

Ramadan

Yeraltı müzik dünyasının en renkli ismi Ramadan, uzun zamandır Londra ve İstanbul`da devam ettirdiği sahne çalışmaları ve yaptığı kayıtların ardından 2009 senesinde DJ/prodüktör Süpermatik ile bir araya geldi ve 2010 senesinde Remoov Records etiketiyle tüm söz ve müzikleri kendine ait olan parçalardan oluşan Synth - Pop tarzındaki albümü "Hazır Mısın?"ı yayımladı. Eleştirmenlerden tam not alan bu albümden parçaların yanı sıra, 1980`li yılların dans klasiklerinden oluşan repertuarını sergilediği performansları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ramadan`ın sahne enerjisi, sıradışı kıyafetleri ve seyirci ile olan iletişimi görülmeye değer.

Bon Mod

İsimlerini "iyi ruh hali" ile anlamlandıran Bon Mod, yüksek enerjili müziklerini punk vokallerle pişirip, bir parça 80`ler etkili elektro tozuna, bir parça da disko sosuna batırıyor.

Bon Mod, ilk kayıtlarının yer aldığı Chocolate Cheesecake EP`sini 2009 yılının Ekim ayında Remoov etiketiyle yurtdışında önemli online mp3 dükkanlarında satışa sundu. Prodüksiyonu Bon Mod tarafından yapılan EP, büyük bir kitlenin ilgisini çekti ve grup, içinde Babylon, Ghetto, Indigo, Roxy, the Hall gibi önemli mekanların ve Adidas Street Festival, YTÜ Bahar Şenlikleri gibi çeşitli festivallerin yer aldığı uzun soluklu bir konser serüvenine başladı. İkili, kendi konserlerinin yanı sıra; Mylo, New Young Pony Club, Data, Ladytron, Fancy, Robots in Disguise ve Little Dragon gibi tanınmış DJ ve sanatçılarla da aynı sahneyi paylaştı.

Bon Mod`un sahnedeki enerjik ve kışkırtıcı tavırları İstanbul müzik sahnesinde kulaktan kulağa yayılarak grubun ilk yılında elliye yakın konser ve DJ set almasını sağladı. Grup bununla da kalmayıp, Ekim 2010`da Paris`in önemli elektronik müzik sahnelerinden biri olan Batofar`da ve hemen ardından Amsterdam şehrinin uluslararası sanatçıları ağırladığı Paradiso`da sahne aldı. Nefes kesen performansları sayesinde ikili, bu iki şehirde çalışmalarını sürekli takip eden önemli bir dinleyici kitlesi edindi.

Dinleyicilerin heyecanla beklediği grubun ilk albümü Idolize Yourself, Remoov ve Topkapı-Universal etiketiyle Mart ayında müzikmarketlerde yerini almaya hazırlanıyor.

Mr. Sür

Mr. Sür 2007’de house, electronica ve disco titreşimlerini dans tutkunlarına göndermeye başladı. Lezzetli parça seçimleri ve bitmeyen enerjisiyle şehrin gözde DJ’leri arasına girmesi çok zamanını almadı.

Lux, Babylon, Indigo, Der Die Das, One Love Festival, Paradiso (Amsterdam), Batofar (Paris) ve LaPlaya (Varna) gibi İstanbul ve Avrupa’nın önemli kulüp ve festivallerinde dans pistini terletti. Aeroplane, Robert Owens, David Vunk, DSL, Kraak & Smaak, FANCY, Parov Stelar, Data, Bon Mod ve Ramadan setleriyle ısıttığı lokal ve uluslararası isimler arasında yer alıyor.

İstanbul Bağımsız Film Festivali Gökkuşağı Partisi, Design Cinema Conference Kapanış Partisi, İstanbul Pride Kapanış Partisi ve Pink İstanbul (Amsterdam) gibi konsept partilerde de dev kalabalıklar için DJ kabininde performans gösterdi.

Mr. Sür yeni trendleri takip edebilmek için Berlin ve Amsterdam gibi müzik şehirlerine sık sık seyahat ediyor, bloglara yazıyor ve Medya Çalışmaları alanında doktora yapıyor. Güzel titreşimler göndermeye hala devam ediyor.

18 yaş sınırı vardır.
Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT