Ramazanda Rock Konseri

Tarihler: 29 Ağustos 2009 Cumartesi ~ 29 Ağustos 2009 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: Ümraniye

Nereden Alınır: www.yunusgibi.com

Adres: Alemdağ Caddesi TRT lojmanları Ümraniye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2009 ~ Ağu 29, 2009
Ramazanda Rock Konseri

“Sufi-rock” tarzının isim babası ve başarılı yorumcusu Kağan Tayanç, 29 Ağustos’ta Ümraniye Belediyesi Ramazan etkinlikleri bünyesinde sahne alıyor. Ramazan’da ikinci konserini Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinliklerinde verecek olan Tayanç, “Pink Floyd ile Yunus Emre’yi bir potada eritiyorum” dediği tarzıyla bu Ramazan’ın en farklı ismi.

Kağan Tayanç’ın bu farklı yorumunu dinlemek isteyenler 29 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.30 da Ümraniye Belediyesinin Alemdağ Caddesi TRT lojmanları yanındaki etkinlik alanında yerlerini alsınlar. Konserde, Tayanç’ın “Yunus Gibi” albümünden parçaların yanı sıra, yeni albümünden ve yeniden düzenlediği, bilinen ilahilerden örnekler de var. Ayrıca Tayanç bu konserinde ilk kez "Mevlid-i Şerifi"i batı formlarında çalıp seslendirecek. Ama söylemedi demeyin; ezberler bozulacak.

Tayanç’ın uzun saçlarıyla tezat oluşturuyormuş gibi görünen bu tarz, bazıları tarafından eleştirilse de, Barış Manço gibi bir örneğe sahip olan bu topraklar, onun tarzını sevgiyle kucaklıyor.

Yusuf Islam (Cat Stevens) yeni çıkardığı albümüyle, gerilen Doğu-Batı ilişkilerini normalleştirmek istediğini vurguluyor. Kağan Tayanç da kendi gerginliğimizde bir köprü olma yolunda çalışmalar yapıyor.

Kağan Tayanç’ı www.yunusgibi.com sitesinden takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT