Ramona Falls - Fingerhold

Tarihler: 20 Nisan 2013 Cumartesi ~ 20 Nisan 2013 Cumartesi

Yer: Roxy Club İstanbul

Ücret: Tam:45,00 TL Öğrenci:30,00 TL

Nereden Alınır: www.sosyotix.com

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2013 ~ Nis 20, 2013
Ramona Falls - Fingerhold

Kıyı Müzik, Ramona Falls adıyla tanınan indie/ experimental rock müzisyeni Brent Knopf'u Atlas Okyanusu'nun diğer tarafından alıp getiriyor, İstanbul'da sevenleriyle buluşturuyor.

Kıyı Müzik konser serisinin üçüncü ayağında, eski Menomena üyesi Brent Knopf, Roxy sahnesine çıkıyor. Ramona Falls adıyla yayınladığı ilk solo albümü "Intuit" ile '2009'un en iyi albümleri' sıralamalarında adı sıkça anılan Knopf, "Going Once, Going Twice", "I Say Fever", "Clover" ve elbette ki "Russia" gibi şarkılarıyla büyük beğeni toplamıştı.

Büyüleyici vokalini, her ayrıntısı için ince ince düşünülmüş düzenlemeleri ve kırılgan şarkı sözleriyle harmanlayan Ramona Falls, 2012 yılı içinde çıkardığı ikinci solo albümü "Prophet" ile hayran kitlesinin sınırlarını iyiden iyiye genişletti ve şarkıları, başta Kıyı Müzik olmak üzere birçok platformda defalarca çalındı.

Intuit'ten farklı olarak, albümün müzikal yönünü, şarkı sözlerinin ve vokalinin bir miktar önüne çıkaran sanatçı, insanın koskoca evrende kapladığı yeri sorguluyor, sorgusunu da her zamanki gibi kendine has naif üslubuyla yapıyor.

Çalamadığı enstrüman sayısı, çalabildiklerinden kesinlikle daha az olan Portland, Oregon'lu şarkıcı, Kıyı Müzik'in favorilerinden biri olarak, ilk Türkiye konserine hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT