Rap Mahal - Birlikte Güzel

Tarihler: 12 Aralık 2017 Salı ~ 12 Aralık 2017 Salı 12 Aralık 2017 20:00

Yer: Dorock XL

Ücret: Ayakta - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2017 ~ Ara 12, 2017
“Rap Mahal Birlikte Güzel” konser serisi rapseverlerle buluşuyor.

"İstanbul, Eskişehir, İzmir, Ankara ve Bursa’da rapseverlerin huzuruna çıkacak olan ‘’Rap Mahal Birlikte Güzel’’ konser serisinde rap müziğinin yükselen isimlerinden Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs sahne alacak. 12-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek Rap Mahal konser serisine her ilde konuk sanatçılar da eşlik edecek. 

‘’Bavul, Psişik’’ gibi parçalarla adından söz ettiren Allame, son dönemde çıkardığı ‘’Sorunumuz var’’ adlı şarkısının yanı sıra yaptığı mix editlerle de dinleyicinin huzuruna çıkan Kamufle, mahalle arkadaşlıklarını müziğe dönüştüren Slang, Zen-G ve VZ tarafından kurulan Tahribad-ı İsyan, uzun yıllardır canlı performans konserlerinde hazırladığı setlerle pikabın başında yer alan DJ Hırs, Rap Mahal’de yer alacak sanatçılardan sadece bir kısmı...

Rap Mahal’in İzmir’de rapseverlere bir de sürprizi olacak. Türkçe Rap müziğinin en önemli isimlerinden Ceza, seri kapsamında İzmir konserinde sahne alacak. Serinin sadece İzmir ayağında yer alacak Ceza, DJ performansıyla en sevilen şarkılarını İzmirli sevenleri karşısında gerçekleştirecek. 

5 şehirde sahne alacak Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs ile birlikte her bölgenin kendi konuğu olacak. Ağabeyi Ceza sayesinde rap müzikle çok küçük yaşlarda tanışan Ayben İstanbul’da, sahne performanslarıyla hızla kendilerini kanıtlayan Khontkar ve DJ Sivo yaşadıkları şehir olan İzmir’de, gerçekleştirdiği performanslarla  adından söz ettiren Joker doğup büyüdüğü şehir olan Eskişehir’de, ‘’Junkie Jumping’’ ve ‘’Green Peace’’ gibi ortak yaptıkları şarkılar bulunan No.1 ve Xir Bursa’da, ‘’uçamayan süper kahraman’’ mahlasıyla tanınan Aga B ise Ankara’da “Rap Mahal Birlikte Güzel” konser serisinde yerel konuk sanatçılar olarak boy gösterecek. "

- 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Bilet fiyatına 1 adet yerli ikram dahildir.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT