Raphaella Smits

Raphaella Smits

Tarihler: 31 Ocak 2017 Salı ~ 31 Ocak 2017 Salı 31 Ocak 2017 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: - Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2017 ~ Oca 31, 2017
"Akbank Sanat Günleri" kapsamında birbirinden değerli müzisyenler sizlerle olacak.

“Dünya çapında bir müzisyen.” (Fred Brouwers, Radio Klara, BE)

Raphaella Smits kendine özgü stiliyle, sekiz telli gitar ve tarihi enstrumanlarla tüm dünyada konserler veriyor. New Yok Times yazarı Tim Page’nin 'Nadir rastlanan müzikal bir gitarist' olarak tanımladığı gitarist, kendini her zaman müziğin ruhuna adadı. Önemli gitaristler ile gerçekleştirdiği performanslar ve solo resitalleri, dünya çapında heyecanla karşılandı.

Sanatçı sahne çalışmalarının yanı sıra, seçkin müzikseverlerin vazgeçilmezi olarak nitelenen 20 kayıt yaptı. Raphaella Smits, uluslar arası düzeyde, hem gitar hem de oda müziği alanında ilham veren bir eğitmen olarak da övgüler aldı. Belçika'daki Lemmens Enstitüsü’ndeki eğitmenliğine ek olarak, Batı ve Doğu Avrupa'da, Kuzey ve Güney Amerika'da ve Japonya'da düzenli olarak master dersleri verdi.

Dinleme ve doğru bir şekilde yargılama yeteneğinden dolayı, uluslar arası müzik yarışmalarının organizatörlerince aranan bir jüri üyesi oldu. Çünkü mesleki becerilerini mükemmel bir empati duygusu ile birleştirme yeteneği var. Raphaella, Antwerp ve Brüksel Kraliyet Konservatuvarı’nda klasik müzik okudu. Ayrıca, çalışını mükemmelleştirmek için, İspanya'daki "Catedra Andrès Segovia"ya,  José Tomà'yla çalışmaya gitti. O zamanlar ilk resitallerini vermeye başlamıştı ve sekiz telli gitarın kabul gören bir savunucusu oldu.

Sanatçı, 1986 yılında İspanya, Benicasim’de yapılan ünlü uluslar arası Francisco Tarrega Gitar Yarışması’nda birincilik ödülünü kazanan ilk kadın oldu. Bu zafer, önceki yıllarda Granada ve Palma de Mallorca Yarışmaları’nda kazandığı ödülleri ve başarılı kariyerini taçlandırmış oldu.

Gitarın iki dev ismi Andrès Segovia ve Narciso Yepes, Raphaella'nın müzikalitesine hayran olduklarını ve çok başarılı bir geleceği olacağını söylemişlerdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT