Rave On! Weekender

Tarihler: 05 Ocak 2013 Cumartesi ~ 05 Ocak 2013 Cumartesi Saat: 23:30

Yer: İndigo

Ücret: 1. Kategori - 85.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Indigo gişe

Adres: Tomtom Mah. Istiklal Cd. Akarsu Sk. No:1-2-4-5 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Web: http://http://www.livingindigo.com/

E Posta: info@tomtomsokak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 5, 2013 ~ Oca 5, 2013

Rave On! Weekender:

4 Ocak 2013 Cuma
Catz N Dogz - Hunter/Game

5 Ocak 2013 Cumartesi
Simian Mobile Disco-Huxley

NewSpeak ile indigo işbirliğiyle düzenlenen Rave On! Weekender kapsamında dünyaca ünlü isimler 4-5 Ocak tarihlerinde İndigo'da!

2005 yılında ilk release'lerini çıkaran, Get Physical'ın yıldızı parlayan Polonyalı ikilisi "Catz n' Dogz", Deep House'dan Tech House ve Techno'ya kadar uzanan soundları harmanladıkları dj set'leriyle dünyayı turluyorlar.

Montly Luke ile yaptıkları They Frontin' ile 2012 yılına damgasını vuran "Catz n' Dogz"un öncesinde Milano ve New York bazlı, deep groove'ları ve tech house elementleri barındıran sounduyla Sasha'nın da ilgisini çeken ve bu sayede son albümünü Sasha'nın label etiketiyle yayınlayan İtalyan ikili "Hunter/Game" 4 Ocak 2013 Cuma gecesi Rave On! Weekender'ın ilk gününde indigo kabininde olacak.

Son yıllarda elektronik ve dans müziğin önemli temsilcilerinden olan, Hustler, I Believe, Audacity of Huge, 1000 Horses Can't be Wrong gibi önemli hitlere imza atan, Acid House / Rock müzik sahnesinin önemli yıldızlarından Simian Mobile Disco, Rave On! Weekender'ın ikinci gününde DJ Setiyle müzikseverlere unutulmaz bir gece daha yaşatmaya İstanbul'a, İndigo'nun kabinine geliyor.

Rave On! Weekender'ın ikinci gününde Simian Mobile Disco'ya eşlik edecek isim ise bu senenin en büyük çıkışlarından birini yapan, 2012 Top DJ's listelerinde önemli isimleri geride bırakan Box Clever ve Let it Go gibi hitlere imza atan house müziğin parlayan yıldızlarından Huxley olacak.

18 yaş sınırı vardır.- Biletix sadece kombine bilet satışı yapmaktadır.- Tek günlük biletler sadece etkinlik günü etkinlik mekanında satıacaktır.

Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT