RBMA Radio İstanbul: Blanck Mass &

Tarihler: 17 Kasım 2016 Perşembe ~ 17 Kasım 2016 Perşembe 17 Kasım 2016 21:00

Yer: Eski El Hamra Sineması

Ücret: Avantajlı Dönem Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2016 ~ Kas 17, 2016
RBMA Radio İstanbul: Blanck Mass & Ah! Kosmos + NOS Visuals 

Beyoğlu’nda konumlanan Eski Elhamra Sineması’nın ev sahipliğini yapacağı, audio-visual performansların merkezde olduğu Sesin Rengi, son yıllarda deneysel müzik sahnesinde yaptıkları retimlerle dikkat çeken iki ismi bir araya getirecek. Gecede sahne alacak isimlerden biri Fuck Buttons üyesi Benjamin John Power’ın Mogwai, John Carpenter ve The Horrors gibi isimlere yaptığı remiksler ve geçtiğimiz yıl Sacred Bones etiketiyle yayınladığı albümüyle dikkat çeken solo projesiBlanck Mass. yine geçtiğimiz yıl Denovali aracılığıyla bir albüm servis eden RBMA mezunlarından Ah! Kosmos, RBMA Radio İstanbul kapsamında ilk defa NOS Visuals (Candas Sisman, Deniz Kader, Osman Koc) ekibinin gercek zamanlı, sese duyarlı görselleri ile birlikte hazırladığı sahne performansını gercekleştirecek.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Kapı Açılış 21:00, Etkinlik Başlangıç 22:00- Konser alanına girecek herkes bilete tabiidir.- 18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT