Red Bull Music Academy presents: Actress & Lone

Tarihler: 19 Nisan 2013 Cuma ~ 19 Nisan 2013 Cuma Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 33.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Babylon gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2013 ~ Nis 19, 2013

Ortaya koyduğu müzik ve enerji ile modern elektronik müziğinin sıradışı isimlerinden biri olan İngiliz Darren J. Cunningham ya da bilinen adıyla Actress, İngiliz IDM ve ambient üstadı Matt Cutler'ın solo projesi Lone ile 19 Nisan gecesi Babylon sahnesini paylaşıyor.

Actress
Özellikle ilk iki albümü "Hazyville" ve "Splazsh" ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Actress, bu albümlerinde daha çok 80'lerin house ve techno ritimleriyle ilerlemiş ve kendine has tarzıyla en iyi albümler listesine girmeyi başarmıştı. Kendi işlerinin yanısıra Kassem Mosse, Joy Orbison, Alex Smoke ve Panda Bear'ın parçalarına yaptığı remix'lerle de büyük beğeni toplayan Actress, geçtiğimiz yıl yayınladığı son albümü "R.I.P" ile olumlu puanlar alarak yılın albümleri arasında yerini aldı.

Lone
Geçtiğimiz yıl çıkardığı "Galaxy Garden" adlı albümü ile müzik yazarlarının övgüyle bahsettiği, Matt Cutler'ın solo projesi Lone 19 Nisan Cuma günü ilk kez Babylon sahnesinde! Egyptian Hip-Hop ve Totally "Enormous Exticnt Dinosaurs" remixlerinin yanısıra, "Azealia Banks"in daha sonradan üzerine rap yaptığı "Pineapple Crush" şarkısı ile tanınırlığını arttıran müzisyen; ilk albümlerine göre daha dans odaklı bir performans ile karşınızda olacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT