Red Snapper

Tarihler: 05 Aralık 2008 Cuma ~ 05 Aralık 2008 Cuma - Saat: 21:00

Yer: The Hall

Ücret: Tam: 40,00 YTL, Öğrenci: 30,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, The Hall

Adres: Küçük Bayram Sok. No:7 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 36-37 - www.thehallistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2008 ~ Ara 5, 2008

RED SNAPPER (LIVE)

Efsanevi İngilizler 5 Aralık Cuma gecesi İstanbul’un trip hop tutkunlarıyla The Hall’da biraraya geliyor.Trip-hop’ın dünyayı kasıp kavurduğu dönemlerde İngiltere’den çıkan ve en fazla ilgi gören gruplardan Red Snapper, çok uzun süre sonra yeniden gelecekleri İstanbul topraklarında bu kez The Hall’da sahne alıyorlar.
“Reeled and Skinned”, “Prince Blimey” ve “Making Bones” gibi unutulmaz hitlere imza atan grup, altın yıllarından sonra büyük bir sessizliğe gömülmüştü. Ancak grubun sahne performansları hiç bir zaman unutulmadı ve nihayet efsanevi İngilizler 2007’de Big Chill Festival’da biraraya gelerek inanılmaz bir performans sergiledi ve hemen ardından yeni bir albüm yaparak müzik piyasalarındaki şaşırtıcı çıkışıyla geri dönüşünü ilan etti.
Funk, tip-hop, caz ve elektronika öğelerinin yüklü olduğu parçalar Red Snapper tarafından “fuck off jazz” olarak adlandırılıyor. Red Snapper 5 Aralık Cuma gecesi uzun bir aranın ardından yep yeni trip hop ritmlerini The Hall sahnesinde hayranları ile buluşturuyor.

Kapı Açılış – Chill 21:00
22:30 No frost - RED SNAPPER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT