Reggae Fest 2

Tarihler: 12 Aralık 2015 Cumartesi ~ 12 Aralık 2015 Cumartesi 12 Aralık 2015 21:00

Yer: Dorock Stage

Ücret: Ayakta - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2015 ~ Ara 12, 2015
12 Aralık'ta Dorock Stage sahnesinde "reggae 2" fırtınası esecek! Sattas,Komik Günler,Zeytin,Bosphoroots ve Selekta Ras Memo'nun sahne alacağı geceyi kaçırmayın!

Türkçe reggae denilince akla ilk gelen isimlerden Sattas,Komik Günler,Zeytin,Bosphoroots ve Selekta Ras Memo bu harika gecede aynı sahnede yer alacak.


Sattas
Sattas, reggae müziğinin özünden uzaklaşmadan caz, ska, dub ve rock formlarını bir potada eritebilmeyi başaran, müzikal kalitesi ile ismini Türkiye'nin ötesine duyurmuş bir topluluktur.

Komik Günler
Komik Günler, önce Ankara sokaklarında, sonra İstanbul'un gece kokan hemzemin sahnelerinde birçok insana ulaştırdı şarkılarını... Sekiz kişilik grup reggae ve ska ağırlıklı müziği ile karşınıza çıkıyor.

Zeytin
Zeytin, 2014 yılında Istanbul’da kurulmuş bir müzik grubudur. Reggae-rock tarzında, Türkçe ve İngilizce besteleri olan grup, bir çok sahnede seyircisi ile buluşmuştur. Istanbul’da yer aldığı konserlerin yanı sıra 2015’te Hırvatistan’nın Pula şehrinde gerçekleşen Seasplash/Goulash Disko Festivali’nde ana sahnesinde çalmıştır

Bosphoroots
İlk sahnesini Ocak 2015’de alan Bosphoroots, farklı disiplinlerden oluşan müzisyenlerin Roots Reggae ortak temelinde buluştuğu, Bob Marley, Max Romeo, The Gladiators, Israel Vibration gibi Reggae müziğin önemli temsilcilerinin şarkılarını coverlamakta olan bir Roots Reggae grubu.İlk şarkıları “This is how i want” ile beste çalışmalarına başlayan Bosphoroots, yakın zamanda dünya görüşlerini yansıttıkları daha bir çok besteyle de karşınızda olacak!

Ras Memo
Mehmet Sait Benhisavi aka Ras Memo 4 Eylül 1956 yılında doğmuştur. 70'li yıllarda İngiltere'de üniversite eğitimi sırasında Reggae müziği ile tanışmış ve merak sarmıştır. Türkiye'ye döndükten sonra ilk olarak kendi çevresi ile Reggae müziğini tanıştırmış, daha sonrasında ise Türkiye'de Reggae müziğinin duyulmasına öncülük etmiştir. Serüvene 90'lı yıllarda Arnavutköy'de Pupa Bar'da devam etmiş günümüze kadar Babylon, Nayah, Arkaoda, Sandance ve Supernova gibi sayısız bar ve festivalde çalmış, Reggae müziğini sevenleri ile buluşturmuştur.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT