Remoov Sunar: Men With a Plan LP Lansman Gecesi / Astronot ve goodgame

Tarihler: 14 Mart 2012 Çarşamba ~ 14 Mart 2012 Çarşamba 14 Mart Saat: 21:30 - Saat: 21:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam 23.00 TL, Öğrenci 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2012 ~ Mar 14, 2012

Rocktronica ve minimal tekno ögelerini müziğine yansıtan Men with a Plan, ikinci LP'leri "Singles & Remixes"ın lansman konseri için 14 Mart'ta Ghetto'da. İstanbul müzik sahnesinin bağımsız plak şirketlerinden Remoov Records gecesine dönüşecek bu lansmanda “Men With a Plan”e Astronot ve goodgame eşlik edecek.

“Yeni seslere kulak verin” serisi kapsamında gerçekleşecek olan bu gecede İstanbul’un alttan gelen sesleri Ghetto’yu kuşatacak.

Men With A Plan
2006 yılında Men with a Plan'i kuran İlker Çiftçi ve Can Çakmakçı günümüze kadar etkilendikleri ve beslendikleri unsurları müziklerine taşıdı ve 2010 yılında da ilk albümlerinin çalışmalarına başladı.

Grup Ocak 2011 tarihinde, Alman-Kanada teknosuna karşı bağlılıklarını ve melodramatik imgelerle dolu synth-rock kimliklerini ortaya koydukları “Batteries Not Included” albümünü Remoov etiketiyle çıkardı. Çok kısa sürede büyük bir kitlenin ilgisini çeken ikili, Cumhuriyet, Hürriyet, Sound Magazine gibi yazılı mecralarda yer almalarının yanı sıra, Beatport sitesinde "top-seller" ünvanını elde etti.

Men With A Plan, önceki albümlerindeki şarkılara yerli ve yabancı müzisyenler tarafından yapılan remix’lerle yeni parçalarını topladıkları "Singles & Remixes" lp’sinin lansmanıyla 14 Mart gecesi Ghetto sahnesinde.

Astronot (live)
Yolları, 2006’da düzenlenen Miller Music Factory yarışmasında kesişen Murat Karhan ve Timuray Ünlü “Astronot” adı altında müzikal çalışmalarına 2010 yılında başladı. Kısa süre önce Remoov ailesine katılan grubun çalışmaları son sürat devam ediyor.

goodgame (live)
goodgame, 2000'lerin başından beri müzik yapan Gönenç Giray'ın projelerinden biri. 90'lı yılların rock ve trip-hop ilhamını sinematik akorlar ve keskin ritmlerle birleştiren goodgame Ghetto'da kendi şarkılarından oluşan bir performans sergileyecek. Miller Music Factory'den iki ödül alan goodgame aynı zamanda bir çok elektronik müzisyenin canlı performans teknoloji danışmanı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT