Reset Party / Bon Mod

Tarihler: 16 Nisan 2010 Cuma ~ 16 Nisan 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İndigo

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No:1-2-4-5, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2010 ~ Nis 16, 2010

Reset! Magazine İkinci Yaşını ve 55. Sayısını Süper Bir Partiyle Kutluyor.

Şubat 2008`den itibaren; iki haftada bir çıkardığı sayılarla yayın hayatına devam eden ve sektöre yeni bir soluk getiren; Türkiye`nin ilk online yayın yapan alternatif kültür dergisi Reset! Magazine; 16 Nisan Cuma akşamı Indigo`da şahane bir parti veriyor.

Saat 23.45`te Reset! Dj`lerinin warm-up`ıyla başlayacak olan gecede; ilerleyen saatlerde 2009`un en iyi çıkış yapan gruplarından Bon Mod sahne alacak. Reset!`e özel sahne şovuyla Indigo sahnesini sallayacak olan Bon Mod`un ardından, after party; Tape`in dans pistini iyice hareketlenirecek setiyle devam edecek. Bu özel geceyi sakın kaçırmayın.
www.resetmagazine.net

Bon Mod
2009`un en iyi çıkış yapan gruplarından olan Bon Mod; etkileyici sahne performanslarının dilden dile yayılmasıyla bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Merakla beklenen albümleri “Idolize Yourself’`’i henüz yayınlayan ve indie, elektro, disko sularında yol alan Bon Mod; umursamaz tavrı ve eğlenmeyi seviyor. İkili bugüne dek Dogzstar, Roxy, The Hall, Peyote ve Mini Müzikhol gibi İstanbul`un çeşitli mekanlarında sahneye çıkmıştı. Reset!`e özel sahne şovuyla sıra Indigo`da.
Indie-elektro ikilisi Bon Mod ilk EP`leri “Chocolate Cheesecake”i Ekim 2009`da yayınladı. “Idolize Yourself” albümü ise Mart 2010`da satışa çıktı. Yüksek enerjili müzikleri punk tadında vokaller ve 80`ler etkili elektro ve disko tınıları içeriyor. Grup Babylon, Indigo, ve Roxy de dahil olmak üzere pek çok prestijli mekanda sıkça performans sergiliyor. Bon Mod`un sahnedeki enerjik ve kışkırtıcı tavırları İstanbul müzik sahnesinde kulaktan kulağa yayılarak grubun 6 ayda 20 konser vermesini sağladı. Grup halen İstanbul`da çeşitli mekan ve festivallerde sahne almaya devam ediyor. Bon Mod etkileyici DJ performansları ile de adından söz ettiriyor.

Tape
Galaksinin bir köşesinde kendi kendilerine eğlenirken birden bire beraber müzik paylaşmaya karar veren Gaye Balcı ve Çağlar Sür`den oluşan Tape; dans severleri ışıltılı disco pistlerinden uzayın derin boşluğuna uzanan bir yolculuğa çıkarır. Tape; astral hikayelerden, italo fantezilerden ve elektro enerjilerden etkilenir. En iyi arkadaşları tüm robot halkları ve arkalarındaki üçüncü isim Pepe`dir. Tape; jeton atışlarını, roket kalkışlarını ve disco parıltılarını kabinde canlandırır. Tüm astro adamlar ve uzay kadınlarıyla dans pistinde randevulaşır.
www.livingindigo.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT