Retro - Bordo

Tarihler: 27 Mart 2010 Cumartesi ~ 27 Mart 2010 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Jazz Stop Beyoğlu

Ücret: 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Jazz Stop Beyoğlu

Adres: İstiklal Cad. Büyük Parmakkapı Sok. No 5/A Taksim, Beyoğlu İstanbul Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2010 ~ Mar 27, 2010

Retro

Retro, 60’ların hippi ruhu, 70’lerin klası, 80’lerin rüküşlüğü ve coşkusu, 90’ların değişimi ve enerjisi… Plaklar, disko topları, kasetçalarlar, eski ve güçlü sesler, şarkılar, eski stil mikrofonlar, eski arabalar, eski kıyafetler… Eski zamanlarda yapılmış ama eskimemiş şarkıları seven, günümüz müziğinin modernize hallerine tutunamayan, “yanlış zamanda doğmuşuz, ne varsa eskide var” diyen ve geçmişin ruhunu tekrar canlandırmak için bir araya gelen 5 müzisyenin kurduğu bir grup RETRO…

Grubun müzisyenlerinden Ümit İşbilen, Can Akdoğan, Emre Can ve Zafer Akdoğan; Ankara’da 2002 yılında kurdukları gruplarıyla 5 yıl boyunca Ankara, İstanbul, Bursa ve Eskişehir`in önemli mekanlarında düzenli programlar yaptıktan ve büyük organizasyonlarda ünlü isimlerle birlikte sahne aldıktan sonra İstanbul’a yerleşerek “Retro” projesi için yeni bir vokal arayışına girdiler. Tuğçe Özkara ile yolları bu noktada kesişen grup “Retro” adıyla 2007’de kurulmuş oldu. Adını ilk kez “Akademi Türkiye” adlı müzik yarışma programında duyuran grubun vokalisti Tuğçe Özkara ise, Retro’dan önce İstanbul’da çeşitli mekânlarda farklı gruplarda vokal yapmış olup halen devam eden “Rock Sınıfı” adlı albümde iki şarkı seslendirmiştir. 2007 yılında İstanbul’da gerçekleştirilen “Rock Müzikalleri” projesinde Demir Demirkan, Hayko Cepkin, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın ve Pamela gibi isimlerle sahne almıştır. Repertuarını; eski ve insanların hafızalarına yerleşmiş 60’lı, 70’li, 80’li ve 90’lı yılların ünlü pop ve rock tarzında şarkılarından oluşturan Retro; İstanbul’da Jazz Stop’ta programlarına devam etmektedir. Grup yakın zamanda farklı şehirlerde konser organizasyonlarında da yer alacaktır.

Bordo

80’lerden günümüze yerli ve yabancı popüler pop ve rock şarkılarını kendine özgü yorumuyla sahneye taşıyan BORDO her Cumartesi Jazz Stop’ta. Aynı zamanda albüm çalışmasını devam ettiren BORDO kendi şarkılarının yanında beğenerek dinlenilen, hit olmuş pop ve rock şarkılarını kendi yorumuyla her hafta sahneye taşıyor. Yenilenen repertuarı ve kadrosu ile 2008 yılında iyi bir çıkış yakalayan grup ilk demo çalışması “Her şey Yolunda” ile myspace ve facebook sayfalarında ilgi ile takip ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT