Reverso 68 aka Pete Herbert & Phil Mison

Tarihler: 11 Ekim 2008 Cumartesi ~ 11 Ekim 2008 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 22,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Otto Santral

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santrali Kazım Karabekir Cad. No 1, Eyüp Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2008 ~ Eki 11, 2008
Disco müziğinin öncüleri “Reverso 68 aka Pete Herbert & Phil Mison” ikilisi Otto Santral sahnesinde…
11 Ekim 2008, Cumartesi günü space disco ve melodik elektronika’nın en popüler temsilcilerinden Reverso 68 aka Pete Herbert & Phil Mison Otto Santral’de sahne alacak. Pete Herbert ve Phil Mison ikilisinin müzikleri ile gelenler unutulmaz bir gece yaşayacak. Kapıların 23.00’da açılacağı gecenin biletleri ise Biletix’de..

Reverso 68 hakkında;
Pete Herbert ve Phil Mison ikilisinden oluşan Reverso 68’in kuruluş hikayesi çok öncelere dayanıyor. Ibiza adasının en eski mekanlarından Cafe Del Mar’da resident olan Mison, o sıralar Londra’da bir dizi plak dükkanının sahibi olan Herbert ile tanıştıktan hemen sonra, beraber çalışmaya başladı.

Aynı zamanda solo projeleri üstüne de yoğunlaşan ikiliden Phil Mison, ‘Cantoma’ projesiyle Music For Dreams ile çalışırken, Pete Herbert ise Bakazou, LSB ve Optimus isimleri altında Eskimo Recordings çatısı altında çalışmalarını sürdürdü.

Suicide ve Cuica olarak da California merkezli Ubiquity Records etiketi ile yayınladıkları prodüksiyonlardan sonra Pete Herbert’in sahibi olduğu ‘Specialist Interests’ etiketli `Piece Together` ı piyasaya sürdüler. Juan Maclean, Manhead, Bent ve Stratus gibi isimlere yine Piece Together etiketli remix çalışmalarını yayınlayan ikili, dinleme zevkini üst seviyeye taşıyan, space disco ve melodik electronica bileşimleri ile dans pistlerine keyif katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT