Rhadow

Tarihler: 18 Eylül 2015 Cuma ~ 18 Eylül 2015 Cuma 23:00

Yer: Beat

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2015 ~ Eyl 18, 2015

DJ ve prodüktör Rhadow, Cure-Shot ve Oz-E'nin kendisine eşlik edeceği gecede, 18 Eylül'de Beat sahnesinde!

Rhadow
Rhadow 2007'de ülkesinde çeşitli club ve partilerde çalarak DJ'lik kariyerine başladı. Fakat sadece DJ olmak onu memnun etmedi. 2009 yazında Brasov'da prodüktörlük hayatına "Greelpound" albümü ile başlamış oldu ve bu albüm ile ilgileri üzerine çekmeyi başardı. NTFO ile deep house güçlerini bir araya getiren Rhadow, "Rhadow meets NTFO" projesine imza attı. "Sintope Digital", "Get Physical" ve "Kiara"dan çıkan albüm ve remix'leri buyuk kitlelere ulaşmayı başardı. 2012'de kendi klasmanında en çok listeye giren DJ oldu. 

Cure-Shot
İstanbul house müziğinin öncülerinden olan Cure-Shot, namı diğer Kürşat Gencel, DJ'lik hayatına 1990 yılında kardeşi ile beraber techno ve house çalarak başladı. Zamanının gözde mekanlarında çalarak profesyonelliğe adım atarak underground house, garage ve techno deneyimlerini geliştirdi. High End, Crystal ve 11:11 gibi büyük ses getiren gece kulüplerinin kurucu ortaklarındandır.

Oz-E
2000 yılının başlarının en önemli club'ları olan Cantina, Soho, Nu-Pera, Smoke, Dulcinia'da resident DJ olarak görev alan Oz-e; harmanladığı downtempo, deep, vocal, funky ve tech-house gibi sound'larla İstanbul'un ve Türkiye'nin en çok konuşulan house music DJ'lerinden biri oldu. 2000'li yılların ortalarına kadar Samara, Club Maxim, Club Crystal, Buzz Bar, Blanco, Rush, H2000, Rock'n Coke, Radio Cool, Radio Quasar gibi club, radyo ve festivallerde Türkiye'nin ve dünyanın en önemli DJ'leriyle aynı kabini paylaştı. Yakın zamanda Clinic, 11:11, minimüzikhol, The Hall, beat, Küçük, follow, Koma, Otto (Alaçatı), Kite (Ankara), Cosmique Room, Superb (Bodrum), Suma Beach gibi birçok sahnede performans gösterdi. Türkiye'nin en önemli elektronik müzik radyolarından Dinamo FM'de 2007'den günümüze her cumartesi 16:00-17:00 arası deep, deep tech house'dan oluşan set'lerini sunmaya devam ediyor ve 2014 itibariyle Luxury Lounge FM'de her pazar 22:00-23:00 arası seçtiği deep House mix'leriyle dinleyicilerini yeni bir haftaya hazırlıyor.

2006'da Türkiye'nin ilk house music complation'ı "The Future Sound of Istanbul House Workz"e ilk parçasını vererek production kariyerinede başladı. Bugüne kadar 30'a yakın EP yayımladı ve bunların arasından "That’s What I Want", "Dexter House", "Unfinished Ceremony", "My Love For You", "Beatport", "Juno", "Traxsource", "Stompy" gibi sitelerde Top 100'e girme başarısı gösterdi ve önemli DJ'lerin chart'larında yer aldı. Sanatçı ayrıca Power FM Extra Lounge ve Sony Music işbirliğiyle yayımlanan "Best of extra Lounge 3", "Best of Extra Lounge 4" ve benzeri gibi birçok complation'da track'leri bulunmakta...

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT