Rhythm In Palace / Mindi Abair

Tarihler: 19 Mart 2008 Çarşamba ~ 19 Mart 2008 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Çırağan Palace Kempinski

Ücret: 129 YTL - 89 YTL - 69 YTL - Loca: 1000 YTL

Nereden Alınır: Ticketturk Çağrı Merkezi: 0212 478 0600, Ticketturk Satış Noktaları, www.ticketturk.com ve Mobile: www.ticketturkmobile.com

Adres: Çırağan Cad. No:32 Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 478 06 00 - Ticketturk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2008 ~ Mar 19, 2008
RHYTHM IN PALACE – ÇIRAĞAN SARAYI / ŞUBAT – MAYIS 2008
ÇIRAĞAN SARAYIN’DA SOFİSTİKE VE FARKLI GECELER DÜNYA MÜZİKLERİ VE CAZ SEVERLERİ BEKLİYOR.
Ayda bir düzenlenecek olan konserler Çırağan Sarayı’nın Boğaz mamzarası eşliğindeki büyüleyici ve şık ortamında müzik keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için...

Mindi Abair
19 Mart Çarşamba Saat 21:00

Mindi Abair çok güçlü bir Top 40 sanatçısı olarak Amerika’nin ünlü bayan “smooth jazz” saksafonistidir. Yani parcalarinin hemen hemen hepsi TOP40 listelerde yer almakta ve uzun süreler listelerde kalmaktadır. Ünlü film yıldızı ve ses sanatçısı Mandy Moore ve Backstreet Boys konser turnelerinde saksafonist olarak kariyerine baslayan Abair çok kısa sürede yapımcıların ve medyanın dikkatini çekerek yıldızlaşmaya başladı.

Candy Dulfer’dan sonra yetişen dünyanın en iyi bayan saksafonisti Mindi Abair "Lucy`s," "Flirt," ve "Save the Last Dance" (aynı isimli filmi müziğidir) gibi büyük hit’lere imza atmıştır. Mindi zaman zaman da şarkı söylemektedir. Örneğin Eagle-Eye Cherry nin "Save Tonight" parçasını seslendirmiştir. 2006 yılında en büyük hit’lerinden "True Blue" ile ünü dünya çapında yayılmıştır. Power XL radyoda her Pazar 18:00: 20:00 arasında programını takip edebileceğiniz başarılı olduğu kadar güzel bu bayan sanatçının nefes kesecek konserini kaçırmayın.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT