Robert Glasper Experiment -

Robert Glasper Experiment -

Tarihler: 30 Kasım 2016 Çarşamba ~ 30 Kasım 2016 Çarşamba 30 Kasım 2016 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ön Satış 56.00 TL - TÜKENDİNormal Dönem 67.25 TL - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2016 ~ Kas 30, 2016
Grammy ödüllü müzisyen Robert Glasper'ın projesi "Robert Glasper Experiment", Ford'un katkılarıyla 30 Kasım'da Babylon sahnesinde!

Piyanosundan funky jazz ve hip hop’ın ustaca harmanlandığı ezgiler yükselen Robert Glasper, daha okul yıllarında basçı Christian McBride ve saksafon ustası Kenny Garrett gibi müzisyenlerle çalışma fırsatı yakaladı.  Sonraki yıllarda Nicholas Payton, Terence Blanchard ve Roy Hargrove ile çalışmalara imza attı. Glasper’in bu önemli isimlerle çalışması, müziğinin şekillenmesinde büyük rol oynadı. 2009 yılında Blue Note etiketiyle yayınladığı, funky caz'ı akustik piyano ile buluşturan “Double Booked” albümünün keyifli ve zengin içeriği, sanatçıya ilk Grammy adaylığını kazandırdı. Glasper’in, yaratıcı müzik için yeni bir paradigma ortaya koyan ve yerleşik cazın sınırlarını zorlayarak eşsiz bir vizyon oluşturan “Black Radio” albümüyse, 2013 GRAMMY Ödülleri’nde “En iyi R&B Albümü” dalında ödül aldı. Rolling Stone tarafından övgüyle bahsedilen “Black Radio” albümü, “Billboard's Top Current Albums” listesinde de ilk 10’a girmeyi başardı. Yetenekli müzisyen, Amerikan Doğu yakası hip hop müziğinin köklerinden, Blue Note ekolü cazın uçlarına uzanan performansıyla 30 Kasım Çarşamba akşamı Babylon sahnesinde!

Kapı Açılış: 20:30
Etkinlik: 21:30

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.- İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.- İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT