Roby Lakatos & Serkan Çağrı

Roby Lakatos & Serkan Çağrı

Tarihler: 15 Şubat 2016 Pazartesi ~ 15 Şubat 2016 Pazartesi 15 Şubat 2016 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 93.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 43.50 TL 60 yaş üstü - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2016 ~ Şub 15, 2016
Keman ve klarnetin dahileri Roby Lakatos ve Serkan Çağrı, 15 Şubat'ta CRR Konser Salonu'nda sahne alıyor.

Bu konserde keman ve klarnetin dahileri Roby Lakatos ve Serkan Çağrı; seyircileri çok yönlü yorumları ve renkli performanslarıyla farklı bir müzik yolculuğuna çıkaracak.

Roby Lakatos
"Şeytanın Kemancısı" olarak da anılan Roman asıllı keman sanatçısı Roby Lakatos, klasik bir keman virtüözü, bir besteci, bir caz doğaçlamacısı ve aynı zamanda da bir aranjör olarak çok yönlü, sıra dışı ve evrensel bir müzisyendir. Roman kemancılarının kralı Janos Bihari'nin soyundan gelen ve böylece çocuk yaşta müzikle tanışan sanatçı, 9 yaşında ilk konserini bir çingene topluluğu ile birlikte birinci kemancı olarak verdi. 1984 yılında Budapeşte'deki Bela Bartok Konservatuvarı'na devam etti, klasik keman dersleri aldı. Bu okulda klasik keman birinciği ödülünü kazandı. Birçok saygın uluslararası festivale katılan ve dünyanın dört bir yetrinde konserler veren Lakatos, 1986 ve 1996 yılları arasında grubuyla beraber "Les Ateliers de la Grande İlle" Brüksel'de verdiği çok sayıda konserin yanı sıra Vadim Repin ve Stephanie Graphelli ile de ortak konserler yaptı. Roby Lakatos, Liszt, Brahms ve diğer Macar klasik bestecilerinin müziğiyle, Macar Romanlarının müziğini başarılı bir biçimde harmanlamasıyla çok geniş bir müziksever kitlesi tarafından beğeniyle takip edilmekte...

Serkan Çağrı
Dünyaca ünlü klarnet duayeni Giora Feidman'ın "O benim klarnette ulaşmak istediğim noktadan başladı" diyerek söz ettiği Serkan Çağrı, müzik yolculuğunda ilk başarısını 13 yaşındayken kazandı. Müzik yolculuğuna ivme kazandıran bu ödül sayesinde hem kendisinin hem de müzikseverlerin heyecan duyduğu çalışmalara imza atan sanatçı; Sting, Ian Anderson, George Zamphir, Gypsy King Heritage, Giora Feidman, Vassilis Saleas, Ömer Faruk Tekbilek, Ara Dinkjian gibi ünlü isimlerle birlikte sahne aldı. Türk müziğinin dünyadaki en güçlü nefeslerinden kabul edilen Serkan Çağrı'nın solo konserleri, dünyaca önemli isimlerle yaptığı buluşmaları, albüm çalışmaları, akademik kariyeri, eğitimciliği, isminin klarnete marka olarak verilmesi, televizyon programcılığı, Amerika'da doktora tezine konu oluşu, müzikle dolu hayatının başarı dolu yansımalarıdır.

- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT