Rock Days - İzmir - Pazar

Tarihler: 08 Ekim 2017 Pazar ~ 08 Ekim 2017 Pazar 08 Ekim 2017 15:00

Yer: İzmir Arena

Ücret: Pazar - 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: 1649 Sok. No:107 Turan Bayraklı İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2017 ~ Eki 8, 2017
İzmir’in yeni gençlik festivali İzmir Rock Days, iki gün sürecek bir müzik ziyafeti için 7 – 8 Ekim tarihlerinde İzmir Arena’da müzikseverlerle buluşuyor!

Duman, Athena, Pentagram, Bülent Ortaçgil, Adamlar, Hey! Douglas, Eren Dutlu, Tezgah gruplarının yanı sıra yerel sanatçıların performansları ve dj’lerin katılımı ile gerçekleşecek etkinliğe İzmir’in en özel konumlu mekanlarından biri olan İzmir Arena ev sahipliği yapıyor olacak. 

7 Ekim 2017 Cumartesi 

Duman
Pentagram 
Adamlar
Eren Dutlu

8 Ekim 2017 Pazar 

Athena 
Bülent Ortaçgil
Hey! Douglas
Tezgah

- Konser alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. *15 yaş altı bilet sahiplerine aynı kategoride bilet satın almış ebevenylerinin refakat etmesi gerekmektedir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Çıkarılan veya zarar gören bileklikler yenisi ile değiştirilmeyecektir.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek - içecek getirilemez.- Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır. - Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.- Etkinlik alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ile lazer v.b. şeyler sokmak yasaktır.- Etkinlik alanına cam şişe sokmak yasaktır. Bulunması halinde toplanacaktır.- Her türlü risk bilet sahibinindir. Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için sorumlu tutulamaz.- Aşırı ve yüksek sesli müziğe maruz kalmak, duyma bozukluğuna sebep olabilir.- Etkinlik sırasında Strob (flaş) ışıklar kullanılabilir. Strob ışık, epilepsi öyküsü olan bazı kişilerde epileptik nöbetlere yol açabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT