Rodrigo Leao - Cinema Ensemble

Tarihler: 14 Ocak 2012 Cumartesi ~ 14 Ocak 2012 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 55.50 TL - 2. Kategori - 50.00 TL - 3. Kategori - Tam 39.00 TL İndirimli 34.00 TL - 4. Kategori - Öğrenci 22.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri 4. Levent İstanbul Levent İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2012 ~ Oca 14, 2012

Oldukça zengin, renkli kariyeri ve Portekiz müziğine taze hava getiren besteleriyle 1980’ler sonrası dünya müziği sahnesinin önemli isimlerinden biri haline gelen Rodrigo Leão İş Sanat’ın Ocak ayındaki konuklarından. 90’ların başlarında kurucusu olduğu Sétima Legião ve Madredeus gibi seçkin gruplarla yaptığı çalışmaların ardından yeni tınılar arayışıyla solo kariyerine yönelen sanatçı, daha çok geleneksel şarkı formatındaki enstrümantal müziğini klasik ve modern bestelerin kombinasyonlarıyla şekillendiriyor.

“Benim müziğimde Michael Nyman, tango veya Fransız müziğini bulacaksınız” diyen Leão, çağdaş klasik müziğe ve minimalizme yaklaşan solo çalışmalarıyla kendisini farklı duygulara götüren bir yolculuğa çıkıyor. Portekiz marketlerinde birinci sıradaki satışlarıyla büyük başarı sağlayan albümü Cinemada müziğinin eklektik kökleri ve sinema etkileri büyük beğeni kazanırken aynı albümde işbirliği yaptığı Beth Gibbons veya Ryuichi Sakamoto gibi isimler Leão’nun müziğinin evrensel çekimine kanıt oluşturuyor.

Neredeyse sihirli olan müziği ile kendi hikayesini yazmaya devam eden sanatçı, stüdyo ve sahnelerin yenilmez takımı Cinema Ensemble ile İş Sanat’ta bir Portekiz esintisi yaratarak izleyicilerin gönlünde taht kuracak. Keşfettikten sonra vazgeçemeyeceğiniz Cinema Ensemble’ın canlı performansını kaçırmamanızı öneririz.

- İndirimli biletler 65 yaş üstü öğretmen ve İş Bankası mensupları için geçerlidir.
- 25 bilet ve üzeri bilet satışlarda %20 bilet bedelinden indirim uygulanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT