Romare (Live)

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Kasım 2017 Çarşamba 09 Aralık 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Kas 29, 2017
Romare, 9 Aralık'ta Garaj sahnesinde sizlerle...

"En büyük Hollywood ve Yeşilçam klişelerinden birisi de gözlüğü çıkardığında seksi olan, öncesinde silik, sonrasında alfa kişiliğe dikey geçiş yapan karakterler olabilir. Ya da sonsuz Fransız Edebiyatı, anlaşılması güç art-house filmlerine hakim olunması, sofistike şarap bilgisi ve Blow-Up izledikten sonra analog fotoğraf makineleriyle etrafı çevrili bir hayat… Ya da size en kısa yoldan seksi gözükme ipucunu verelim; Romare dinleyin, dinletin, dinlettirin. Zor geliyorsa 9 Aralık’ta Garaj’a gelin, hazırı var. 

- Aşk Albümlerinin Unutulmaz Müzisyeni

Archie Fairhurst müziğini, adını, ilhamını ve daha birçok duygusunu sayısız isme borçlu… Veresiye defteri kabarık olan Fairhurst, adını efsanevi sanatçı Romare Bearden’dan, ilhamını ve sample’larını ise James Brown, Lyn Collins, Nina Simone gibi ikonik isimlerden alıp Bonobo, Tiga, Gilles Peterson, Annie Mac, Four Tet ve Pete Tong gibi vizyonerlere taahhütsüz posta ile gönderiyor. Sonuçta Love Songs: Part Two’dan sonra aşk albümleri ondan soruluyor, dilediğini özgürce yapabilir.

- Böyle canlı bir performans olabilir mi? Oluyor işte…

Live adı altında Thom Yorke’un konserlerinde en önde enteresan danslarına eşlik eden 55 Euro’luk midi keyboard’uyla ve günler öncesinden hazırlanmış Ableton altyapısıyla aşık atan müzisyenlere saygımız sonsuz. Peki Romare’in canlı setine ne buyuralım?

Geçtiğimiz yıl içinde yayımlanıp aklımızı alan Boiler Room performansına bir bakmanız aklınızı kaldırıma bırakmanız için yeterli… Barry White, Nicolas Jaar ve Marvin Gaye’i hiç de paralel olmayan kendi işbu evrenimizde, aynı potada eritebilen akıl almaz canlı performansıyla Romare, buzdolabında unutulmuş malzemelerle üç Michelin yıldızlı restoranlardan çıkmışçasına sofistike tabakları zahmetsizce hazırlayıp önümüze yavaş yavaş tüketmemiz için sunuyor. Afiyet olsun.

Who Loves You? ve Who To Love? gibi sorulara Je T’aime ve Come Close To Me gibi nokta atışı cevapları 9 Aralık’ta Romare, Garaj’da verecek. Bize de kuvvetli alkış, kıyamet ve plansız programsız dans görevi düşüyor. Herkes görevinin başına!"

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT