Rotting Christ

Rotting Christ

Tarihler: 10 Aralık 2017 Pazar ~ 10 Aralık 2017 Pazar 10 Aralık 2017 19:30

Yer: Garaj

Ücret: Ayakta - 68.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2017 ~ Ara 10, 2017

%100 Metal konserleri, Türkiye'de verdiği birçok konserle bizim için artık yabancı bir gruptan ziyade "kardeş grup" statüsünde olan Rotting Christ ile devam ediyor.

Rotting Christ, Yunanistan’ın ilk black metal grubu olarak 1987 yılında Atina’da kuruldu ve ilk albümleri "Thy Might Contract" 1993 yılında Osmose etiketiyle yayınlandı. 1994 tarihli ikinci albümleri "Non Serviam"ın bugün kült black metal albümleri arasında gösterildiği grup, peş peşe yayımladığı 1996 tarihli "Triarchy of the Lost Lovers”, 1997 tarihli efsane albüm"A Dead Poem" ve 1999 tarihli "Sleep of the Angels" albümleriyle sıçrama yaptı. 2000'li yıllarda sadece Avrupa'da değil, Güney Amerika'dan Japonya'ya ekstrem metal'in söz konusu olduğu tüm coğrafyalarda adından söz ettirmeyi başardı. Ardından gelen 2007 yılındaki “Thegonia” ve 2010 yılındaki “Aelo” albümlerinin üstün başarısıyla Rotting Christ her döneminde takipçi sayısını arttırmaya sürdürdü. 

Şu ana kadar çıkardığı 12 stüdyo albümüyle sadece black metal'in değil, ekstrem metal'in birçok farklı kulvarından yararlanıp oldukça güçlü bir müzikal geçmiş inşa etmeyi de başaran Rotting Christ, içinde ”Ze Nigmar”, “Kom Om Pax”, “In Nomini Dei Nostri”, “Tou Thanatou” gibi birbirinden etkileyici parçaların bulunduğu son albümleri "Rituals"ı ise geçen yıl yayınladı.  

Ülkemizde ilk kez 1997 yılında Non Serviam dergisi organizasyonu ile sahne alan ve bir çok metal grubunun o dönemlerde Türkiye’de sahne almasının önünü de açan grup, 2000 yılında İ.Ü. Rock Kulubü organizasyonu ile Kemancı’da depremzedeler yararına verdiği konser ile Türk metal takipçileri tarafından kalplerde ayrı bir yer edinmeyi de başardı. Türkiye'deki konserlerinde ve röportajlarında her zaman "Türk-Yunan" dostluğunu vurgulayan ve Türkiye'de her çaldıklarında kendini evinde hissettiğini söyleyen gitarist / vokalist Sakis Tolis, kardeşi davulcu Themis Tolis ile birlikte grubun kuruluşundan beri kadroda olan iki kişiden biri. Özellikle kurucuları Sakis Tolis'in tutkulu sahne performansıyla dikkat çeken grup, kariyerleri boyunca binden fazla konserde kendi göstererek önemli performans gruplarından biri oldu.

Rotting Christ, kariyerinin her döneminden parçalara yer vereceği bir konser ile 10 Aralık 2017 Pazar günü Garaj’da olacak. Rotting Christ öncesi İstanbullu Dishearten ve Ankaralı Forgotten gruplarının sahne alacağı karanlık gecenin müzikleri ise Dj Şener Çetin tarafından icra edilecek.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT