Rupa & The April Fishes Presenting `Este Mundo`

Tarihler: 15 Ocak 2010 Cuma ~ 15 Ocak 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 33,50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit Istanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2010 ~ Oca 15, 2010

Rupa and The April Fishes, çok kültürel, dilsel müziği ile Amerika`dan son dönemlerde çıkan en heyecan verici dünya müziği topluluğu olarak kabul ediliyor. San Francisco’da Hintli bir anne babanın çocuğu olarak doğan Rupa, yetişme sürecinin bir bölümünü kuzey Hindistan, bir bölümünü ise Fransa`da geçirdi. Rupa, daha sonra San Francisco`ya dönüp doktorluk eğitimi aldı ancak müzik sevgisinin ağır basması sonucu, 2003’te çok kültürlü bir grup olan Rupa and The April Fishes’ı kurdu. Latin Amerika, indie, Arjantin tangosu, Fransız şanson, Balkan Çingene, Amerikan folk, caz ve Hint ragası gibi birçok tarzın aynı havanda karışımasıyla ortaya çıkan müziği temsil eden Rupa and The April Fishes, “Extraordinary Rendition” adlı ilk albümleri ile dünya müziği listelerine 3 numaradan girmeyi başardı. Rupa and The April Fishes, 2009 yılında “Este Mundo” isimli ikinci albümlerinin tanıtım turnesi kapsamında, Babylon’da müzikseverleri bir dünya turuna çıkarmaya hazırlanıyor.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT