Rustem Hayroudinoff

Tarihler: 06 Ekim 2010 Çarşamba ~ 06 Ekim 2010 Çarşamba - Saat: 20:30

Yer: Mustafa Kemal Merkezi

Ücret: 100,00 TL - 80,00 TL - 60,00 TL - 50,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve MKM

Adres: Uğur Mumcu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 351 24 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2010 ~ Eki 6, 2010

Rustem Hayroudinoff

Chicago Resitali aynı anda üçyüzden fazla radyoda canlı yayınlanınca Hayroudinoff, bu alandaki en büyük rekorun sahibi olarak müzik tarihine adını yazdırdı. Moskova Tchaikovsky Konservatuarını bitirdikten sonra Londra Kraliyet Müzik Akademisi`nde Master`ını tamamlayan piyano dehası Rustem Hayroudinoff, A.B.D., Japonya ve Avrupa`da son yılların en gözde piyanistlerinden biri.

Murray Perahia ve Vladimir Aeskhenazy tarafından desteklenen, büyük Rus piyanisti Lezar Berman tarafından "Çok ciddi bir sanatçı, çok ciddi bir usta" olarak nitelendirilen Hayroudinoff, Schubert, Chopin, Rachmaninoff ve Johann Stauss`un eserlerini seslendirdiği ilk albümünden sonra Decca için Rostropovich ve Andreas Schiff`le çaldı. Chandos için, Rus çelisti Alexander Ivashkin ile Rachmaninoff`un çello ve piyano için tüm çalışmalarını tek bir albümde topladı.

Rustem Hayroudinoff`un Rachmaninov albümü BBC Music dergisi tarafından yılın albümü ünvanına aday gösterildi. Hayroudinoff yılın albümü sanatçısı ünvanı için Mitsuko Uschida ve Steven Isserlis ile finale kaldı. BBC Radio 3 ise müzik kütüphanesi oluşturmak isteyenlere albümü "Bulunabilecek en başarılı Rachmaninov kaydı" olarak tanıttı.

P R O G R A M
Beethoven
Sonata op. 7 No. 4
Liszt
Transcendental Etude No. 10 in F minor
Liszt
La Campanella (Etude after Paganini)
Liszt
Hungarian Rhapsody No. 12
ara
Rachmaninoff
Sonata No. 1

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT