Şafak Pala

Tarihler: 29 Mart 2017 Çarşamba ~ 29 Mart 2017 Çarşamba 30 Mart 2017 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2017 ~ Mar 29, 2017
Şafak Pala, 30 Mart'ta Mask Live sahnesinde sizlerle olacak.

Folk Müziği rock felsefeyle harmanlayarak yola çıkan Şafak Pala, ilk albümüne annesinin adını verdi: “Gülistan”.

Değerlerinden ödün vermeden müzik piyasasında kendini var etme savaşı veren tek başına bir kadın Şafak Pala. Duruşuyla ve müziğiyle kendine örnek aldığı ustalar, Cem Karaca, Moğollar, Edip Akbayram…

Rock müziğin ruhundaki isyanı, karşı koyuşu; sesinin sert dokusu ve alto vokal olma özelliğiyle de besleyen sanatçıya, Türkiye’deki tek kadın ‘folk rock’ yorumcusu da denebilir.Şafak Pala, 01.06.1973’te Antalya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Antalya’da tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı mezunu sanatçı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de 4 yıl eğitim gördü. Yedi Tepe Üniversitesinde Eğitim ve psikoloji üzerine master düzeyinde eğitim aldı. Bir süre müzik öğretmenliği, çocuk ve gençlik korosu şefliği ve müzikal oyunculuğu yaptı. Halen sahne çalışmalarıyla birlikte şan dersi, vokal koçluğu ve ses terapistliği yapıyor.  

Her zaman Anadolu kültürüne ve halk edebiyatına büyük ilgi duydu. Türkülerin sözleri, hikâyeleri hep ilgisini çekti. Halk kültüründen esinlenip, kendisi de şiirler yazdı ve yazmaya devam ediyor.  

Anadolu Türkmenlerinden olan Tahtacıların kültürünü yakından incelediği bir roman yazan sanatçı, diğer yandan da aynı kültürü anlatan, TAHTAKUŞ adlı müzikal oyunun hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.  

Halk müziği ezgileri ve batı ses tekniğini harmanlayarak yarattığı tarzını, folk rock olarak tanımlıyor ve “Bir elim toprağa değmeli benim” diyor.

Gülistan Albümü Ütopya Müzik Yapım tarafından piyasaya sürüldü. Albümde 6 parça yer alıyor: Kerkük Zindanı, Eşeği Saldım Çayıra, Ayletme Beni, Kadifeden Kesesi, Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık, Tahtacı Ağıdı.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00- Pdf bileti sahibi müşterilerin, biletlerin çıktılarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT