Sahnelerden Aşk Şarkıları IV

Sahnelerden Aşk Şarkıları IV

Tarihler: 27 Mart 2018 Salı ~ 27 Mart 2018 Salı 27 Mart 2018 20:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: - Tam 67.50 TL Öğrenci 37.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2018 ~ Mar 27, 2018
Her yıl Dünya Tiyatro Günü’nde bir kutlama klasiğine dönüşen Çiğdem Erken ile ‘Sahnelerden Aşk Şarkıları’ konseri, bu yıl “hocaların hocası” Prof. Dr. Sevda Şener’in 90’ıncı doğum yılı anısına düzenleniyor.

Sanatçı
: Çiğdem Erken ve Orkestrası
Eşlik edenler: Alican Yücesoy, Birsen Tezer, Boran Kuzum, Cem Cücenoğlu, Devrim Yakut, Ecem Uzun, Gamze Kuş, Levent Ülgen, Mehmet Ergen, Serdar Biliş, Serkan Keskin, Sevil Akı, Tilbe Saran, Tuğrul Tülek

Her yıl Dünya Tiyatro Günü’nde bir kutlama klasiğine dönüşen Çiğdem Erken ile ‘Sahnelerden Aşk Şarkıları’ konseri, bu yıl “hocaların hocası” Prof. Dr. Sevda Şener’in 90’ıncı doğum yılı anısına düzenleniyor. Türk ve dünya edebiyatından unutulmaz eserler, bu özel gecede hatıralardan silinmeyen müzikleriyle anılacak. Sevilen oyuncuların sahneye eşlik etmesi geleneği ise bu yıl Şener’in tiyatro dünyasına kazandırdığı kıymetli öğrencileriyle sürüyor. ENKA Kültür Sanat özel prodüksiyonuyla gerçekleşen gecede Çiğdem Erken ve Orkestrası, tiyatro ile müziğin ruhunu bir kez daha buluşturarak ülkemizin tiyatro ekolü için anlamlı bir konser sunmaya hazırlanıyor.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

-Tüm fiyat kategorilerinde ve bloklarda satılabilir bilet olmayabilir.   -Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun gördüğü yerlerin biletini satma hakkına sahiptir.-Oturma planında yer alan sahne içi alanı etkinliğe göre değişiklik göstermektedir.-Sahne içi alanında organizasyon şirketi yerlerin müsait olma durumuna göre seyircilere yer numarası sağlayacaktır. Bu alandaki hangi yerlerin satışta olduğu hakkını organizatör şirket saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT