Sahte Rakı Blues Band

Tarihler: 09 Ekim 2015 Cuma ~ 09 Ekim 2015 Cuma 21:00

Yer: Küçük Bronx

Ücret: 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hüseyinağa Mah. Yeşilçam Sok. Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2015 ~ Eki 9, 2015

Sahte Rakı, en eğlenceli sahneleriyle, blues ve rock'n roll melodilerini 9 Ekim'de Küçük Bronx'la buluşturuyor.

Vokal: Korhan Kodaman
Gitar: Emre Malikler
Bas: Eren Mutlu
Davul: Can Turfan
Saksafon: Emir Erünsal ve Fırat Avcı
Trombon: Atakan Fatih Taş
Mızıka: Dinçer Tuğmaner

2005 yılından bu yana Türkiye’de rock'n roll ve blues müziğin en iddialı temsilcilerinden biri olan Sahte Rakı, ilgi çeken canlı performanslarıyla kısa sürede ününü İstanbul dışına taşırarak Ankara, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Samsun, Çanakkale gibi şehirlerde konserler verdi.

2007 yılında İstanbul Parkorman'da dünyaca ünlü grup The Commitments'ın ön grubu olarak sahne alan Sahte Rakı, performanslarındaki tiyatral sunum ve sahne şovları ile Rock 7/24 sitesi tarafından "En İyi Blues ve Rock’n Roll Grubu" ödülüne layık görüldü. Grup, 2008 yılında Efes Pilsen Blues Festivali kapsamında John Lee Hooker Jr. Band ile yaptığı jam session ile festival kapsamında gerçekleştirilen en iyi performanslardan birine imza attı.

2011 yılı yayın döneminde Hakan Bey Talk Show programının (ATV) canlı yayın orkestrası görevini üstlenen grup zaman içinde Dream TV, Turkmax, Habertürk gibi çeşitli kanallarda sergilediği performanslar ile müziğini daha büyük kitlelere ulaştırdı. 

2012 yılı Temmuz ayında Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İsrail, İngiltere, Hırvatistan ve Bosna Hersekli grup ve sanatçıların katılımı ile gerçekleşen, Balkanların en büyük blues festivali olan Mostar Blues Festivali'nde festivale Türkiye'den katılan ilk grup olarak ülkesini sıkı bir performansla temsil etti.

Grup, 2013 yılı yazında ise Dışişleri Bakanlığı ve THY sponsorluğunda Hırvatistan'da gerçekleştirilen Split Blues Festivali'nde yer alarak yerel medyada konserin en çok konuşulan konuğu oldu. 2013 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Medya Ödülleri’nde “En İyi Çıkış Yapan Grup” ödülüne layık görülen Sahte Rakı; İstanbul Teknik Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi’nden de plaket ve ödüller aldı.

Her yıl kış döneminde gerçekleştirdikleri bar programları ile dinleyicilerine ulaşmaya, bir yandan seçkin dernek ve kuruluşların özel gecelerinde sahne almaya, bahar aylarında ise üniversite şenlikleri kapsamında Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde birlerce kişiye sesini duyurmaya devam eden Sahte Rakı Blues & Rock’n Roll Band, 8 kişilik zengin kadrosuyla ustalardan derlediği eserlerin yanında kendi bestelerini de güçlü yorumu ile harmanlayıp dinleyicilerine doyumsuz bir Rock’n Roll ve Blues şöleni sunuyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 21:00
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT