Saki Çimen

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Nisan 2012 Çarşamba - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No: 1-2-4-5, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Nis 18, 2012

Son enstrümantal albümü “Rast-Gele” ile “Daha fazla sanat, daha fazla eğlence” diyen başarılı piyano sanatçısı ve besteci Saki Çimen; 18 Nisan 2012, Çarşamba akşamı saat 23:00’te Beyoğlu Indigo Pub’da sevenleriyle buluşacak! Konserde Ömür Gedik, Saki Çimen’e “Paramparça” adlı şarkıda eşlik edecek.

Önceki konserlerinde olduğu gibi albümünden bestelerin yanı sıra yerli-yabancı cover parçaları da seslendireceği konserde Saki Çimen’e, Beyoğlu Indigo Pub’da vereceği konserde; Uğur Köse (bağlama), Cihan Uzunoğlu (klavye), Erkal Öztürk (davul), Ergün Şenlendirici (klarnet), İbrahim Gönenç (basgitar), A.Ulaş Kurugüllü (keman) ve Çağdaş Özmen (vokal-elektrogitar) eşlik edecek.

Saki Çimen’in 2010 yılında çıkardığı enstrümantal albümü; albüme adını veren çıkış parçası “Rast-Gele”nin, piyanoda Saki Çimen, bateride Cem Yılmaz, cümbüşte Sırrı Süreyya Önder, bağlamada Nebil Özgentürk, yaylı tamburda Cahit Berkay, bas gitarda Erdem Akakçe ve saksafonda Kürşat Başar’dan oluşan orkestrasıyla büyük yankı uyandırmıştı. “Rast-Gele” ile dinleyenler için “Doğu ve Batı” arasında bir geçit oluşturup, müzikal değişimleri yaşatmayı ve dinleyicinin her bir parça içine kendi sözlerini katabilmesini önemseyen Saki Çimen; aynı zamanda Mazlum Çimen ile birlikte “Yanlış Zaman Yolcuları”, “Ateşin Düştüğü Yer”, “Ezo Gelin”, “Hanımın Çiftliği” gibi bazı sinema ve dizi müzikleri de hazırladı.

Saki Çimen’in imzasını taşıyan, Ömür Gedik’in HAÇİKO yararına yaptığı albümde Halil Sezai ile “Paramparça” adıyla düet yaptığı, Halil Sezai’nin solo albümünde de “İçim Paramparça” adıyla yer alan bestesi; TTNET Müzik’te 5 milyonu, Youtube’da ise 15 milyonu geçen tıklanma oranına sahip.

Kendisi gibi müzisyen olan Mazlum Çimen’in oğlu, ünlü ozan Nesimi Çimen’in torunu olan Saki Çimen’in yaratıcılığında, yeteneğinde ve genç yaşına rağmen hayata geçirdiği çalışmalarında, müzisyen bir aileden geliyor olmasının da etkisi büyük.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT