Sakin - Edepsiz Komedya // Hakan Tamar Dj Set

Tarihler: 27 Eylül 2008 Cumartesi ~ 27 Eylül 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Studio Live

Ücret: 20,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Studio Live Technik

Adres: Sakızağacı Cad. No: 33/4 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 244 00 30 (Studio Live)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2008 ~ Eyl 27, 2008
İndie rock fenomeni sakin, ‘hayat’ın 2. video klibi “Edepsiz Komedya”yı kutlayacağı konserle 27 Eylül Cumartesi Studio Live’da!
Program:
22:00-24:00 Hakan Tamar DJ Set
00:00-02:00 Sakin

İstanbul’un bugünlerde en fazla konuşulan grubu sakin, birçok tanınmış grubun sivrilmesine önayak olan Peyote isimli kült mekanda kendine sadık bir takipçi kitlesi edindikten sonra, ilk büyük festival performansını MTV Türkiye’nin canlı yayınladığı RADARLIVE 2007’nin ana sahnesinde sergiledi. Aynı yılda Zeytinli Rock ve Converse All Stars Festivali’nde yer alan, ayrıca mor ve ötesi’nin ön grubu olarak bir Ege Turnesi’ ne çıkan sakin, kitlesini daha da büyüterek MySpace sayfasında 300.000’e yaklaşan ziyaretçi ve dinlenme sayılarıyla da dikkat çekiyor. Farklı şehirlerde doğup bir gün sakin isimli bu grupta buluşmak için dünyaya gelmiş hissi veren dört üyeden oluşan bu sıradışı grubun şarkılarında gitarların sürüklediği iğneleyici melodiler, kırılgan vokaller ve vurucu sözler ile sağlam bir ritmik altyapıya oturuyor.

Sakin’in Volkan Gürkan (KIL) prodüktörlüğünde üretilen, Londra’da Louis Read tarafından mikslenen birinci albümü “Hayat”ın, ilk video klip şarkısı “Denek Hayatım”ın erken bir klasiğe dönüşmesinin ardından, albümün en hoppa ve renkli şarkısı “Edepsiz Komedya”nın video klibinin çekimlerine başlanıyor. Albümde, grubun farklı müzikal ve yaratıcı yönlerini güçlü şekilde yansıtan diğer şarkılar “Laleler Beyaz”, “İkarus Başarsa” ve epik bir kapanış şarkısı olan “Sentetik Sezar”. İstanbulluların karşısına en son büyük festival konserleriyle çıkan Sakin’i Studio Live’ın sıcak atmosferinde yakalayın!

sakin:
Özdemir Dereli (gitar / vokal)
Onur Özdemir (vokal / gitar)
Cenker Kökten (bas)
Soner Özışık (davul / vokal)
Daha ayrıntılı bilgi için: www.denekhayatlar.com, www.myspace.com/sakin, www.rakunmuzik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT