Samarabalouf

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 20 Haziran 2011 Pazartesi - Saat: 20:00

Yer: Galata Kulesi Meydanı

Ücret: Ücretsiz

Adres: Galata Kulesi Meydanı Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Haz 20, 2011

Ünlü Fransız topluluk Samarabalouf İstanbul Fransız Kültür Merkezi’nin davetlisi olarak Galata Kulesi Meydanı’nda İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor. Beyoğlu Belediyesi’nin düzenlediği Kültürlerarası Sanat Diyalogları Festivali çerçevesinde sahne alacak olan grup rumbadan tangoya swingden caza çok renkli müziği ile unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Roman kökenli Manouche cazı, musette, swing, rumba, boogie, tango, flamenco ve hatta rock ile harmanlayan Samarabalouf, 2000 yılında Amiens’de François Petit tarafından kurulan bir üçlü. Samarabalouf içimizde bir yerlerde hala canlı olan eski müzikleri büyük bir ustalık güncelleştiriyor.

Adı "Çılgın balo" anlamına gelen bu üçlü, coşku dolu orijinal ve zamansız bir repertuarın yanı sıra coşku, heyecan, neşe ve ağırbaşlılığı biraraya getiren canlı ve Magribi repertuarı sahneye taşıyor. Üçlü Fransa’nın yanı sıra İsviçre ve ABD’ de de turnelere katılarak sınırları olmayan, sonsuz devinim halindeki müziklerini daha fazla insanla paylaşma fırsatına sahip oluyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT