Can Tutuğ & Sanat Deliorman Quartet

Can Tutuğ & Sanat Deliorman Quartet

Tarihler: 22 Kasım 2017 Çarşamba ~ 22 Kasım 2017 Çarşamba 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 40 TL, Öğrenci: 25 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2017 ~ Kas 22, 2017
Can Tutuğ & Sanat Deliorman Quartet

Can Tutuğ 2013’te İTÜ MİAM’da Amy Salsgiver ile vibrafon çalıştı. Tony Miceli’den aldığı derslerle caz armonisi ve doğaçlaması üzerine yoğunlaştı. Trakya Akademi Oda Orkestrası’nda solist olarak çaldı. Kurduğu “The Cold Vibes” adlı caz grubuyla 22. Uluslararası İstanbul Caz Festivali’nin Genç Caz yarışmasını kazanarak festivalin “Parklarda Caz” etkinliğinde yer aldı. 2017’de Indonesian Art And Culture Scholarship Guidance Projesini kazanarak, Endonezya’da üç ay boyunca gamelan eğitimi görmeye hak kazandı. Aynı yıl, 30 Nisan Dünya Caz Günü’nde Thelonious Monk’un 100. doğumgünü anısına Monk bestelerinden oluşan bir repertuvarla halka açık konser verdi. Yunanistan’da da sık konserler gerçekleştiren Can Tutuğ, şu anda Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda öğrenim görmektedir.

Caz şarkıcısı, şarkı yazarı, seslendirme sanatçısı, radyo programcısı, eleştirmen, editör ve grafik tasarımcı Sanat Deliorman, caz söylemeye 2003’te, çevirmenlik okuduğu Boğaziçi Üniversitesi’nin a cappella caz korosunda başladı. Caz vokal yarışmalarında dereceler topladı, İKSV Caz Festivali’ne genç yetenek olarak davet edildi. Özellikle güçlü sesi ve duygulu yorumuyla akıllarda kalan Deliorman, 2010’dan beri İstanbul, Ankara, Bursa ve Bodrum’un bilinen caz mekânlarında, sevdiği ve saydığı müzik dostlarından oluşan ekipleriyle, akılda kalıcı konserler gerçekleştirmekte. Farklı kültürleri içine alan konser programları geliştirmeyi seven ve yakın zamanda Yunanistan ve Polonya’da sahneye çıkan sanatçı, artık kendi Türkçe besteleri ve Türkçeleştirdiği caz standartlarını da paylaşıyor.

Can Tutuğ (vibrafon),
Sanat Deliroman
(vo),
Kaan Bıyıkoğlu (p),
Baran Say(b),
Burak Cihangirli (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT