Sanat ve Seksapel Burlesque’le Birleşiyor

Tarihler: 23 Mart 2012 Cuma ~ 23 Mart 2012 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Roxy

Ücret: 35:00 TL

Nereden Alınır: Roxy Gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Aslanyatağı Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 13 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2012 ~ Mar 23, 2012

Roxy’nin klasik haline getirdiği ve bu sezon büyük ilgi gören, Burlesque Show kızları, muhteşem bir gösteriyle dördüncü kez İstanbullularla buluşacak. İstanblue Votka sponsorluğunda gerçekleşen Burlesque Show’da yer alan her bir gösteri, farklı dansçılar ve koreografilerle hayat bulacak. Gece boyunca devam edecek show’da Burlesque dansçıları striptizin en teatral halini sunacaklar.

Grotesk bir anlatıma ve çoğu zaman kara mizaha sahip Burlesque Show’un kızları, şaşaalı kostümleri ve çarpıcı koreografileriyle baştan çıkarıcı bir görsel şov sunuyorlar. Zamanın bir döneminden çıkıp gelen kostümler, dekor detayları bu güzel kızların hem oyunculuk hem de dans yetenekleriyle birleştiğinde ortaya cazibeli ve libidosu yüksek bir performans çıkıyor. İhtişamlı kostümler, abartılı makyajlar, yüksek topuklu ayakkabılar, lüks aksesuarlarla, sanatla seksapelin teatral yorumu Burlesque, izleyenlerin aklını başından almaya devam edecek…

Tüm dünyada hem kadınlar hem de erkekler tarafından büyük ilgi gören Burlesque adını Türkiye’de adını Dita Von Teese’le duyurmuştu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT